"Päiväkirjat ovat aina olleet minulle tärkeitä. Puran niihin angstiani, yhä edelleen", Irina sanoo.
"Päiväkirjat ovat aina olleet minulle tärkeitä. Puran niihin angstiani, yhä edelleen", Irina sanoo.

Laulaja Irina Saari kuuntelee keikkojen jälkeen ihmisten murheita ja huolia. Omista tunteista on usein vaikea avautua.

Kun työssään antaa joka kerta kaikkensa, yksinolosta tulee erityisen tärkeää ja arvokasta. Laulaja Irina Saari, 42, vetäytyy tämän tästä omiin oloihinsa, ja joskus siitä kuplasta on vaikea irrottautua.

Tuntuu hyvältä, kun ihmiset haluavat avautua murheistaan keikkapaikoilla, mutta kohtaamiset vievät myös paljon energiaa.

– Tarvitsen paljon yksin olemista, ihan arkisten asioiden hoitamista ilman, että tarvitsee huomioida toista. Se ei tarkoita elämää ilman lapsia, mutta parisuhteeseen se luo omat haasteensa. On vaikeaa kertoa toiselle, mitä oikeasti kelailee. On helpompaa vain vältellä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kohta 20 vuotta jatkunut parisuhde on siitäkin erityinen, että puoliso työskentelee samassa bändissä valomiehenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Onneksi haluamme Henrin kanssa elämältä monella tapaa samoja asioita. Kunnioitamme toisiamme, vaikka emme aina olisikaan matkalla samaan suuntaan.

Vastavoimia stressille

Kun keikkabussi saapuu uudelle paikkakunnalle, Irina lähtee ensimmäiseksi pohjalaishenkiselle kävelylenkille, jossa askel on pitkä kuin ojan yli yrittäisi. Mieluisin lenkkimaasto on kuitenkin metsä.

– Kun minulta kysytään, mistä energiani on peräisin, vastaan, että se on metsän hiljaisuudesta ja siitä, kun siellä laittaa töppöstä toisen eteen.

Musiikin kuuntelu kuulokkeilla keikkabussissa auttaa pääsemään omaan rauhaan, vaikka muu bändi istuisi ihan vieressä. Myös päämäärätön haahuilu ja eri-ikäisten ihmisten kanssa keskusteleminen auttavat laittamaan asioita perspektiiviin.

Lue lisää Irinan hyvän olon oivalluksista numerosta Hyvä terveys 13/17! Tilaajana voit lukea lehteä maksutta osoitteessa digilehdet.fi/hyva-terveys

 

Vierailija

Jotkut elävät niistä.
Suomessa myös asuu pariskunta, joka värvää ja manipuloi ihmisiä haitantekoon, vihaamaan ja tuhoamaan esim
melukampanjalla elämänilon ja terveyden ja oman kotipihan käytön myös kohteen läheisiltä. Keinot ovat aivan sairas juoksentelu ja alkuperäiset syyt 10 vuoden takaa mm toive että olisivat omalla tontillaan eivätkä kohteen tontin raja-aidan takana. Vaikka yksikään osallistujista ei aivan varmastikaan toivo ketään (ainakaan vihanlietsontaan addiktoituneita) notkumaan oman tonttinsa reunoille, tuli paljonkin ihmisiä heidän värvääminään meidän tontin rajan taakse heidän, siis uhrinsa uhrin tueksi.. Saavat siis lähes kenet tahansa mihin tahansa mielisairauteensa mukaan.

Se että tavalliset hyväosaiset lähtevät tällaiseen ja ovat järjestäytyneet esim whatsapissa jotta vahti pysyy, joku aloittaa paukuttelun tai käynnistää trimmerin tai alkaa yleinen huutelu pihoista toiseen, yleinen sekoilu jne kun kohde tai alaikäisensä pienestä saakka yrittää tuulettaa tai ulos, saa menettämään luottamusta ihmisiin kuten sen on tarkoituskin ja saa miettimään, mihin kaikkeen he ovat kykeneviä. Kaikki tekniikka ym on halpaa kun iso joukko hyväosaisia ja hyväpalkkaisia kyseessä. Heille maine on tärkeää ja mieluummin jatkavat yrittäen tappaa uhrinsa kuin selkärankaisina ilmoittavat itsensä ja myöntävät pahuutensa. Melu aiheuttaa stressiä ja tuhoaa terveyden ja varsinkin tieto tahallisuudesta

  • ylös 9
  • alas 11
Sisältö jatkuu mainoksen alla