Terveys alkaa parantua heti, kun lopetat tupakoinnin. Verenkierto vilkastuu, hengittäminen helpottuu ja potenssi paranee. Katso toipumisaikataulu!

3 min: Mieliteko menee ohi.

20 min: Verenpaine laskee,sydämen syke tasaantuu, verenkierto käsissä ja jaloissa vilkastuu ja ne tuntuvat taas lämpimiltä.

8 h: Nikotiinin määrä ja häkäpitoisuus elimistössä puolittuvat.

1 vrk: Häkä häviää elimistöstä, keuhkot alkavat puhdistua.

2 vrk: Nikotiini on poistunut elimistöstä, haju- ja makuaisti terävöityvät.

3 vrk: Hengittäminen helpottuu, kun keuhkoputkien supistustila lakkaa ja limaisuus vähenee.

1 viikko: Ihonväri paranee, puna palaa poskille.

Päiviä tai viikkoja: Potenssi paranee, kun verenkierto vilkastuu sukuelimissä.

3 viikkoa: Tapaorjuus alkaa hellittää.

Joitakin viikkoja: Stressaantunut olo helpottuu, ruokahalu paranee, virusflunssa ei iske niin helposti kuin ennen, ihon kunto paranee.

1-3 kk: Kävely ja juoksu helpottuvat, energisyys lisääntyy, verenkierto paranee.

3 kk: Fyysisestä riippuvuudesta pääsee eroon.

6 kk: Yskä ja hengitysvaikeudetvähenevät.

1 vuosi: Sepelvaltimotaudin riski puolittuu.

5 vuotta: Äkkikuoleman ja syövän riski vähenee oleellisesti, riski sairastua sepelvaltimotautiin laskee tupakoimattomien tasolle.

Lopulta! Lisää terveitä elinvuosia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ihan rehellisesti: En huomannut mitään eroa näissä mainituissa kun lopetin tupakoinnin. Toki olin silloin kohtuu hyvässä kunnossa muuten. En silti kadu lopettamista, sillä tiedän että sekä elinaika- että kuntoennusteeni parani laakista. Ehkä jo nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, olisin vanhemman näköinen, huonokuntoisempi ja impotentti. Lisäksi, tupakointi on niin harvinaistunut että tupakoitsijaa tulee pitäneeksi vähän tyhmänä.

  • ylös 80
  • alas 74
Mikko 60 V

No ensi viikolla tulee vuosi ilman röökii poltin 2 toppaa päivässä mieli tekee joka päivä nyt kylläkin harvemmin ei joka tunti mutta tää polttaminen on ollu tapa ei ollu mitään vieroitus oiereita tuntuu että ois aineen vaihdunta sekasin paino noussu aika paljon eli nyt täytyy alkaa kattoo mitä tonne leipäläppään työntää ja liikuntaa lisää niin poltin 44 vuotta kannattaa istuu alas ja funtsaa hyödyt ja haitat niin helppoo se on hyvää kevättä kaikille

  • ylös 74
  • alas 50
Sisältö jatkuu mainoksen alla