James Van Der Beek, Victoria Beckham ja Tori Spelling ovat konkarivanhempia. Kuva: Vauvan ja Meidän Perheen toimitus
James Van Der Beek, Victoria Beckham ja Tori Spelling ovat konkarivanhempia. Kuva: Vauvan ja Meidän Perheen toimitus

Kuka olisi uskonut, että Hansoneilla tulee olemaan yhteensä 12 lasta?

Dawson's Creek -tähti James Van Der Beekin kuopus syntyi kotona

Kuva: Instagram / @vanderjames

Dawson's Creek -televisiosarjan sydäntenmurskaaja Van Der Beek tuli viidennen kerran isäksi tämän vuoden kesäkuussa. 41-vuotias näyttelijä kertoi Instagramissa perheen kuopuksen syntyneen suunnitellusti kotona. 

Van Der Beek ja hänen vaimonsa Kimberly menivät naimisiin elokuussa 2010. Perheen esikoinen Olivia syntyi samana vuonna. Parin toinen lapsi Joshua on nyt 6, Annabel 4, ja Emilia 2. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Uusimman tulokkaan nimeksi on annettu Gwendolyn.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tori Spelling sai kuopuksensa 44-vuotiaana

Kuva: Instagram / @torispelling

45-vuotias Spelling tuli tunnetuksi televisiosarjasta Beverly Hills 90210. Tähti on naimisissa näyttelijä Dean McDermotin kanssa, ja pettämishuhuista huolimatta heidän liittonsa on kestänyt jo 12 vuotta. 

Spellingin ja McDermotin perheeseen kuuluu viisi lasta: Liam, 11, Stella, 10, Hattie, 6, Finn, 5 ja yksivuotias Beau.

Lauryn Hill on kuuden lapsen äiti

Lauryn Hill kuvattuna Helsingissä 2005. Kuva: Juha Metso

90-luvulla supersuositun Fugees-yhtyeen keulakuva on ehtinyt musiikkiuransa ohessa perustaa suurperheen. 43-vuotias Hill seurusteli 15 vuotta Bob Marleyn pojan Rohan Marleyn kanssa, ja parilla on viisi lasta: Zion, 20, Selah, 19, Joshua, 16, John, 15 ja Sarah, 10. 

Vuonna 2011 Hill sai kuudennen lapsensa Micahin. Hill ja Marley erosivat kun Hill oli raskaana, ja myöhemmin Hill paljasti, että Marley ei ollut Micahin isä. Hill ei ole paljastanut kuopuksensa biologisen isän henkilöllisyyttä julkisuudessa.

63-vuotiaan Frasier-tähden Kelsey Grammerin kuopus on vuoden

Grammer ja hänen vaimonsa Kayte Oscar-gaalassa maaliskuussa 2018. Kuva: MVPhotos

Grammer muistetaan parhaiten 90-luvulla esitetystä komediasarja Frasierista. 63-vuotias näyttelijä on seitsemän lapsen isä, joista 3 nuorinta, Faith, 5, Kelsey, 3 ja Auden, 1, hän on saanut nykyisen puolisonsa Kayte Walshin, 39, kanssa.

Grammerin ja Walshin ensimmäisen yhteisen lapsen odotusta varjosti suru, sillä raskaus alkoi kaksosraskautena, mutta toinen lapsista menehtyi kohtuun.  

Grammerilla on edellisistä suhteistaan neljä lasta. 34-vuotias Spencer ja 26-vuotias Greer, sekä 16-vuotias Mason ja 13-vuotias Jude.

Melrose Placen ”Matt” meni naimisiin vastanäyttelijänsä kanssa 

Kuva: MVPhotos

Melrose Place ja Täydelliset Naiset sarjoista tunnetuksi tullut Doug Savant on neljän lapsen isä. 

Tähti on naimisissa Melrose Place -sarjan vastanäyttelijänsä Laura Leightonin kanssa, ja parilla on kaksi lasta, 17-vuotias Jack ja 13-vuotias Lucy.

Savantilla on edellisestä avioliitostaan kaksi lasta, 26-vuotias Arianna sekä 24-vuotias Madeline

Näyttelijän läpimurtorooli Melrose Placessa oli yhteiskunnallisesti merkittävä, sillä Savantin esittämä Matt oli ensimmäisiä avoimesti homoseksuaaleja hahmoja televisiossa.

Victoria Beckhamin esikoinen on jo 19-vuotias

 

Is that a mustache u r trying to grow @brooklynbeckham 😂😂 x kisses from us both x VB

Henkilön Victoria Beckham (@victoriabeckham) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @victoriabeckham

90-luvun supersuositun tyttöbändin Spice Girlsin jäsen on pysynyt vahvasti kiinni julkisuudessa myös bändin lopettamisen jälkeen. Sen lisäksi, että Victoria on menestyvä muotisuunnittelija, on hän onnistunut kasvattamaan perhettään neljällä lapsella. 

Victorian ja hänen jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin lasten Brooklynin, 19, Romeon, 15, Cruzin, 13 ja Harperin, 6, nimet on rekisteröity tuotemerkeiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen lapsi saa tuloja erilaisista fanituotteista tai kuvista, joita on myyty heidän nimellään. 

Victoria ja David ovat olleet naimisissa 19 vuotta.

Mc Hammerilla on kolme poikaa ja kaksi tytärtä

 

Congratulations Angel 👼🏿 on your High School Graduation 🎓 Were All Proud Of You !!!! 2018

Henkilön MC HAMMER (@mchammer) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @mchammer

Yhdysvaltalainen rap-muusikko teki läpimurtonsa vuonna 1990 hitillään U Can't Touch This, ja tähti tunnettiin musiikkinsa lisäksi myös omaleimaisesta tyylistään.

56-vuotias Mc Hammer eli Stanley Kirk Burrell meni naimisiin vaimonsa Stephanien kanssa vuonna 1985, ja pari on pysynyt yhdessä siitä lähtien. Heillä on kolme poikaa Jeremiah, Samuel ja Stanley, sekä kaksi tyttöä Sarah ja A'Keiba. Nuorin lapsista on 12-vuotias.

Mel Gibson on yhdeksän lapsen isä

Kuva: MVPhotos

62-vuotiaalla näyttelijällä on yhdeksän lasta. 

Gibsonin ensimmäinen avioliitto Robyn Mooren kanssa kesti 29 vuotta. Pitkän liiton aikana parille syntyi seitsemän lasta. Hannah, 38, kaksoset Edward ja Christian, 36, Willie, 33, Louis, 30, Milo, 28 ja Tommy, 19. 

Erottuaan Robynistä Gibsonilla oli muutaman vuoden suhde venäläisen laulajan Oksana Grigorievan kanssa. Heille syntyi lokakuussa 2009 tytär Lucia

Gibson on asunut vuodesta 2014 yhdysvaltalaisen käsikirjoittajan Rosalinda Rossin kanssa, joka oli parin muuttaessa yhteen 24-vuotias, eli yli kymmenen vuotta nuorempi kuin Gibsonin vanhimmat lapset.

Parin ensimmäinen yhteinen lapsi Lars syntyi tammikuussa 2017.

Hansonin veljeksillä on yhteensä 12 lasta

Hansonien veljekset nyt. Vasemmalla Zac, keskellä Taylor ja oikealla Isaac. Kuva: MVPhotos

Pop-yhtye Hanson muistetaan parhaiten MmmBop-hitistään, joka nousi maailmanlaajuiseen menestykseen vuonna 1997.

Hansoneihin kuuluivat Isaac, 37, Taylor, 35 sekä Zac, 32. Kun yhtyeen suosio oli kovimmillaan, Zac oli vasta 11-vuotias.

Nyt veljeksillä on elämässään toisenlaista vipinää, sillä he ovat kaikki suurperheen isiä.

Taylorilla on viisi lasta vaimonsa Natalie Anne Bryantin kanssa: 15-vuotias Jordan, 13-vuotias Penelope, 11-vuotias River, 9-vuotias Viggo ja 5-vuotias Wilhelmina.  

Zacilla on neljä lasta vaimonsa Katen kanssa. Parin ensimmäinen lapsi John syntyi vuonna 2008. Vuonna 2010 syntyi tytär Junia, ja vuonna 2013 poika George. Perheen kuopus Mary syntyi vuonna 2016.

Isaacin ja hänen vaimonsa Nicolen perhe on kasvanut kolmella lapsella. Perheeseen kuuluu 11-vuotias Clarke, 9-vuotias James ja 4-vuotias Nina

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla