Kuva: <span class="photographer">Anna Huovinen</span>
Kuva: Anna Huovinen

Uudistunut Hyvä Terveys 3/22 on monipuolinen paketti vinkkejä nautittavaan arkeen, koskettavia tarinoita ja uusinta, tutkittua tietoa hyvinvoinnista. 

Salaattibaari kotikeittiöön 


Ikävä työpaikan salaattipöytää? Ei hätää: ohjeillamme loihdit kotiin houkuttelevan salaattibaarin ja valmistat parilla kokkauksella viikoksi täyttävät ja herkulliset salaattilounaat.

 

"Voin paremmin, kun en murehdi tulevia"


"Terveyden suhteen olen fatalisti. Sitä saa, mitä tulee", kertoo juontaja Katja Ståhl kansihaastattelussamme - ja paljastaa murehtimattoman elämänasenteensa salat ja hyvän arkensa palikat. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

 

Mitä veritesti kertoo? 


D-vitamiini, kilpirauhasarvot, ferritiini... veritesteistä tuli buumi. Tiesitkö, että niistä voi nykyään selvittää jopa sydäntautiriskiään? Kannattaako verikokeisiin mennä omin päin ja jos, niin mitä niistä oikein kannattaa selvittää? 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusi päivä selälle

Kipeän ja jumisen selän hoidossa on koittanut uusi aika. Kerromme, millainen liikunta auttaa, ja miksi myös mielen merkitys on selän jomotuksissa niin suuri. Asiantuntija suunnitteli selän täydellisen päivän (vinkki: siihen kuuluu myös sohvaloikoilu!).

 

"Oikeastaan enemmän ärsyttää kuin pelottaa"

Katja Virtanen havahtui outoihin tykyttelyihin kolmekymppisenä, mutta sivuutti ne harmittomina. Kunnes kymmenen vuotta myöhemmin oli tosi kyseessä. Eteisvärinä muutti arjen, muttei estä nauttimasta elämästä.  

 

Ihan hyvin menee!

 

Oletko sisimmässäsi pessimisti vai optimisti? Entä kumpaan suuntaan omia särmiään kannattaisi hioa, jos haluaa voida hyvin ja elää omannäköistä elämää?  Vastaus saattaa yllättää.

 


Hyvä Terveys 3/2022 kaupoissa 16.2. alkaen. Tilaajana voit lukea lehden myös osoitteessa digilehdet.fi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla