Asiantuntijamme vastaavat lääketieteen, mielenterveyden, ravitsemuksen ja kauneuden kysymyksiin. Joukossa on eri alojen erikoislääkäreitä, muun muassa kardiologi, gynekologi ja psykiatri. Psykologeiltamme voit kysyä neuvoa niin oman mielen kuin ihmissuhteiden ongelmiin.

Kysymyksiisi vastaavat:

Tove Laivuori on yleislääketieteen erikoislääkäri, joka tietää kaiken ”tavallisista” taudeista, niin ohimenevistä flunssista kuin kroonisista selkävaivoista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


 
Eeva Sofia Leinonen on sisätautien erikoislääkäri, diabetologi ja Fimean ylilääkäri, joka vastaa kysymyksiin lääkkeistä ja luontaistuotteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla


 
Sinikka Pohjola-Sintonen on sydäntautien erikoislääkäri ja sisätautiopin dosentti. Hän vastaa sydämen, verenkierron ja sisäelinten ongelmia koskeviin kysymyksiin.


 
Aila Tiitinen on naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, professori emerita. Hän vastaa gynekologian alan kysymyksiin.

 


Marge Uibu on ihotautilääkäri, joka vastaa niin ihonhoitoon, ihosairauksiin kuin kosmetiikkaankin liittyviin kysymyksiin.

 

 

Ursula Schwab on ravitsemusterapian professori. Hän vastaa ruokaa ja ruokavaliota koskeviin kysymyksiin.

 

 

Sanna Aulankoski on psykologi ja psykoterapeutti, jolta voit kysyä niin omaan henkiseen hyvinvointiin kuin ihmissuhteisiin liittyvistä asioista.

 

 

Mikael Saarinen on psykologi ja psykoterapeutti, joka kiinnostunut tunteisiin, työhyvinvointiin ja parisuhdedynamiikkaan liittyvistä ongelmista.

 

 

Kysy asiantuntijalta

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Sisältö jatkuu mainoksen alla