Kuvat
Jonna Öhrnberg
Timo Lavikainen nähtiin tänä syksynä tähtioppilaana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.
Timo Lavikainen nähtiin tänä syksynä tähtioppilaana Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Lavikaisen perheessä jännitettiin syksyllä kahta asiaa: Tanssii tähtien kanssa -sijoitusta sekä sitä, alkaako kuopuksen synnytys samaan aikaan suoran lähetyksen kanssa. 

Näyttelijä Timo Lavikainen, 45, on nyt kolmen lapsen isä. Lapsi on Lavikaisen ja hänen puolisonsa Maikin toinen yhteinen. Putouksesta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmista tuttu Lavikainen kertoi vauvan syntymästä Instagramissa.

Kuva: Instagram / @lavikainent

Julkaisussa on kuva yhdeksän tunnin ikäisestä tyttövauvasta. Lavikainen hehkuttaa tyttären syntymää sydämin ja tituleeraa vauvaa ”todelliseksi prinsessaksi”.

Myös Lavikaisen puoliso Maikki julkaisi Instagram-tilillään kuvan vauvasta. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Kuva: Instagram / @maikkihopialavikainen

Maikki kertoo kuvatekstissä, että perhe pääsi sairaalasta kotiin isänpäivänä. Kuvassa uusimmalla tulokkaalla on yllään pantterikuosinen potkupuku. Maikki nimittää vauvaa kuvatekstissä Tatjaanaksi, mutta virallista nimenjulkistusta pari ei vielä ole tehnyt. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lavikaisten uusperheeseen kuuluu tuoreen tyttären lisäksi joulukuussa 2017 syntynyt poika. Lisäksi Timolla on aiemmasta suhteestaan aikuinen tytär. Maikin esikoistytär on syntynyt vuonna 2007. 

Lavikainen tippui Tanssii tähtien kanssa -kisasta lokakuun lopussa. Tähtioppilas vitsaili lähetyksen jälkeen, että oli saanut Maikilta pudotuksen jälkeen viestin, jossa tämä totesi uskaltavansa vihdoin synnyttää. Parin kuopuksen laskettu aika oli nimittäin 30. lokakuuta, joten synnytyksen mahdollinen käynnistyminen toi oman lisäjännityksensä Lavikaisen tanssikilpailuun. 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla