Painonhallintapalvelu Kiloklubi on nyt ilmainen. Palvelua ei siis enää ole rajattu Hyvän Terveyden tilaajaeduksi, vaan jäseniksi voivat liittyä kaikki halukkaat.

Kiloklubin tavoitteena on opastaa terveellisiin elämäntapoihin. Elämäntapoja ei muuteta – eikä ole tarkoituskaan muuttaa – hetkessä. Kyseessä on usein vuosien prosessi, jossa pitkäjänteisyys on valttia. Ilmaisen Kiloklubin myötä ruokavalionsa ja liikuntansa laadun voi aika ajoin palata tarkistamaan ilman, että sitä varten tarvitsisi erikseen tilata lehteä tai kaivaa kuvetta.

Kiloklubissakin sitoudutaan pitkäjänteisyyteen: säilytämme käyttäjien tietoja ja kirjauksia vähintään vuoden verran edellisestä sisäänkirjauksesta. Kun siis silloin tällöin piipahtaa Kiloklubissa, tiedot pysyvät tallessa hyvinkin pitkään.

Vuoden alussa lanseerattua Kiloklubin kakkosversiota on kehitetty käyttäjien toiveiden mukaisesti. Kiloklubin konttori kiittää kaikista kehitysehdotuksista ja jatkaa työtään: palautetta ohjelmasta voi edelleen antaa Kiloklubin foorumilla.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Avauksen myötä vanhojen Kiloklubin asiakkaiden käyttöehdot uudistuvat. Kun käyttöehdot hyväksyy, voi palvelun käyttöä jatkaa normaalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tervetuloa kiloklubeilemaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla