10 minuutin päivittäinen reipas kävely – miten pieni panostus! Vuodessa siitä kertyy kuitenkin liikuntaa niin paljon, että paino putoaa noin 70-kiloiselta ihmiseltä kolmisen kiloa.   

Mahdollisimman pieni muutos - se on onnistuneen elämäntapamuutoksen salaisuus. Mitä vaatimattomampi uusi ruokailu- tai liikuntarutiini on, sitä todennäköisemmin siitä tulee pidettyä kiinni.

Ajattele, jos lisäisit tästä lähtien päivääsi 10 minuutin mittaisen reippaan kävelyn. Pitäisit huolta myös siitä, että vedät lenkin joka päivä. Yhdestä päivästä 10 minuuttia on todella lyhyt aika, mutta:

– Se tekee viikossa reilun tunnin verran liikuntaa ja se vastaa jo puolta liikkumisen minimisuosituksesta, toteaa UKK-instituutin johtaja Tommi Vasankari.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jos tavoitteenasi olisi keventyä kolmisen kiloa ja jatkaisit pikku-kävelyjä päivittäin, vuoden kuluttua olisit tavoitteessasi – olettaen, että söisit suunnilleen samantyyppistä ruokaa kuin ennenkin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kalorinkulutus on laskettu noin 70-kiloisella henkilöllä.

Jos haluat lisätä kävelyä arkeesi suunnitelmallisesti, valmiin ohjelman avulla se onnistuu helpoiten: Helppo kävelyohjelma  

 

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla