Raakel Lignellin toive helposta jumpasta aloittelijalle toteutuu, kun valmentaja Eija Holmala opettaa 3 yksinkertaista mutta tehokasta aerobista liikettä.

- Kun aloitin liikkumisen, jopa maasta ylös nouseminen oli yllättävän tuskallista. Ryhmäliikuntatuntien tempo ja liikkeet olivat minulle liian vaativia, Raakel Lignell muistelee elämäntaparemonttinsa alkua.

Raxun toive oli, että tarjolla olisi ollut aloittelijalle räätälöityjä jumppia. Ei ollut mutta nyt on. Valmentaja Eija Holmala toteutti Raxun toiveen:

- Tämä aloittelijan jumppa ei aiheuta kidutusta ja nöyryytystä, vaan yksinkertaisilla liikkeillä tulee hiki ja pulssi kohoaa. Pikkuhiljaa voit lisätä vaikeusastetta ja rasitustasoa, sanoo Raakel Lignell.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Katso myös Raxun lihasjumppa aloittelijalle

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asiantuntijana liikuntavalmentaja, LitM Eija Holmala

Lisää jumppavideoita löydät täältä.

Kotijumppa on helppo tapa aloittaa kuntoilu. Alkuun riittää muutama liike. Pääasia, että ryhdyt harjoittamaan sydäntäsi ja lihaksiasi säännöllisesti pari kertaa viikossa. Vähästäkin liikunnasta on aloittelijalle hyötyä. Kun keho tottuu kuormitukseen, jaksat lisätä toistojen määrää ja kunto alkaa nousta pikkuhiljaa.

Hienoa. On mukavaa, että kerrot avoimesti, miten vaikeaa oli  osallistua "rapakuntoisena" jumpparyhmään. Annat esimerkilläsi toivoa onnistumisesta  aloittelijoille ja ylipainoisille. Hyvät ohjeet!

  • ylös 42
  • alas 17
Sisältö jatkuu mainoksen alla