Uutisvideo – Työmatkaliikunta voi ehkäistä sydänsairauksia / Hedelmät auttavat välttymään keuhkoahtaumataudilta / D-vitamiini ei ehkä vahvistakaan luita

- Päivittäinen matka töihin kannattaisi kulkea pyörällä, jalan tai julkisilla. Niin tekevät säästyvät sydänsairauksilta ja niiden aiheuttamilta kuolemilta todennäköisemmin kuin autolla kaikki matkansa kulkevat. - Säännöllisesti hedelmiä nauttivat saattavat säästyä keuhkoahtaumataudilta muita todennäköisemmin. Tupakan aiheuttamaa sairastumisriskiä hedelmät eivät silti lievitä.- D-vitamiinilisien on toivottu ehkäisevän luunmurtumia ja lisäävän luiden kestävyyttä, mutta tiedon kertyessä toiveet ovat osoittautumassa turhiksi. D-vitamiini ei todennäköisesti vähennä myöskään kaatumisia, vaikka niinkin on ajateltuDuodecimin Terveysuutiset käsittelevät ajankohtaisia terveyden ja lääketieteen aiheita. Uusi ohjelma joka keskiviikko. Kaikki uutisvideot YouTubessa.

(000.000) 2018 Duodecim. Kaikki oikeudet pidätetään. Materiaalin uudelleen julkaisu ja edelleen levittäminen on kielletty ilman kirjallista lupaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla