Kuva: <span class="photographer">Mikko Hannula</span>
Kuva: Mikko Hannula

Duudsoneista tuttu juontaja HP Parviainen, 40, keskittyy siihen mikä on parhaillaan hyvin – sen sijasta, että miettisi mitä voisi vielä hankkia ja saavuttaa. Tatuointeihinsa hän on koonnut itselleen merkittäviä aiheita lumilautailusta temppujen seuraamuksiin.

Onnellisuus on HP Parviaiselle sitä, että hän hyväksyy vallitsevan tilanteen ja etsii siitä jopa hyviä puolia.

– Jos pitää vaikka lähteä töihin ajamaan tosi aikaisin aamulla ja väsyttää, asenteella on merkitystä. Minusta on parasta ajatella siten, että onpas makeeta kun voin nähdä auringonnousun. Ainakin otsa on silloin vähemmän kurtussa, hän sanoo.

"Lumilautailusta hienot fiilikset"

Duudsonien hurjimmat temput ovat vaihtuneet lumilautailuun, jota HP on toki ennenkin harrastanut. Voittamaton olo hänelle tulee edelleen hyvän käännöksen tekemisestä puuterilumella lautaillessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Tässä iässä on hyvä tunnustaa omat rajat ja harkita enemmän, mihin kannattaa ryhtyä. Epäonnistumisten hinta on entistä kovempi. En opettele uusia vaikeita juttuja vaan lähinnä testaan, onnistuvatko vanhat vielä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Tatuoinnit ovat osa minua”

HP otti ensimmäisen tatuointinsa 25-vuotiaana, ja sen jälkeen näyttäviä kuvia on tullut lisää tasaisin väliajoin. Aiheina on hänelle tärkeitä muistoja.

– Haaveilin tatuoinneista jo paljon nuorempana, ja nyt ne ovat osa minua. Vasemman käden tatuointien teema on hyvät ajat, siinä on Duudsoneihin ja lautailuun liittyviä juttuja. Buenos tiempos -teksti muistuttaa vaihto-oppilasvuodesta Barcelonassa. Katkaisin aikoinaan vasemman jalan, kun hyppäsin mopolla jorpakkoon. Leikkausarven vieressä on nyt kirurgin veitsi ja vieressä pieni siluettikuva mopotempusta.

Lue lisää HP Parviaisen terveystunnustuksista Hyvä terveys -lehden numerosta 14/2021!

Tämä artikkeli on ilmestynyt Hyvä terveys -lehdessä. Tilaajana voit lukea kaikki numerot maksutta digilehdet.fi-palvelusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla