Jos hakee aina vain suuria elämyksiä, mikään ei kohta tunnu miltään, sanoo MTV3:n uutisankkuri ja kirjailija Keijo Leppänen. Kohtuus kaikessa on hänen mielestään oiva ohje kaikkeen.

- Olen huomannut, että kohtuus on itselleni hyvä ohje ihan kaikkeen. Mielekkyys arkeen ja elämään tulee siitä, että on sopivasti työtä ja vapaa-aikaa, kohtuullinen toimeentulo, vähän kuormittava elämäntapa ja ympärillä hyviä tyyppejä, kiteyttää Keijo Leppänen, 58.

- Kun kaikesta nauttii kohtuudella, pärjää hyvin. Jos aina hakee huippuja ja aiempaa suurempia elämyksiä, akku tyhjenee nopeasti eikä mikään tunnu miltään.

Keijo on iltaihminen, joka rentoutuu parhaiten kotona, erityisesti silloin kun siellä ei ole mitään ohjelmaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

- Minulle riittää se, että saan maata saunan lauteilla ja tuijottaa kattoon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Maailma ei valmistu huhkimalla

Oman yksityisen hetkensä uutisankkkuri saa, kun hän palaa iltauutisten jälkeen kotiin puolen yön paikkeilla ja kaikki muut jo nukkuvat.

- Selailen iPadista maailman medioiden sivustoja ja olen vaan. Olen sosiaalinen ihminen, mutta tarvitsen tuokion hiljaisuutta ja rauhaa.

Keijo on sitä mieltä, että maailma ei tule valmiiksi, vaikka kuinka huhkisi.

- Parempi keskittyä kohtuullisen pieneen ponnisteluun, äänenkäyttöön ja kaikin puolin stressittömään olotilaan. 

 

Mikä on Keijo Leppäsen heikkous ja miten hän pitää huolta kunnostaan? Lue Hyvä terveys 2/2019! Tilaajana voit lukea koko lehden maksutta osoitteessa digilehdet.fi

Sisältö jatkuu mainoksen alla