Kuva: <span class="photographer">Piia Arnould</span>
Kuva: Piia Arnould

Tv- ja radiojuontaja Sami Kuronen, 47, uskoo, että kyvyttömyys puhua tunteista avoimesti on haitannut hänen aiempia parisuhteitaan. Onneksi aina voi parantaa.

Parisuhdekiemuroistaan tunnettua Temptation Island Suomi -ohjelmaa Nelosella juontava Sami Kuronen on joutunut kysymään neuvoa omiin ihmissuhdeasioihinsa – naispuolisilta ystäviltään.

– Kyvyttömyyteni puhua tunteista avoimesti saattoi näkyä aiemmissa suhteissani välinpitämättömyytenä, enkä varmasti kohdellut kumppaneitani aina kuten he olisivat ansainneet. Tunteista puhumista harjoittelen varmaan loppuelämäni. Kehitystä on tapahtunut paljon, mutta valmiiksi tuskin tulen koskaan.

Samia on auttanut se, että hän on saanut tehdä paljon töitä naisten kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Monista, kuten ex-kollegastani Jenni Alexandrovasta, on tullut läheisiä ystäviä, joilta voin kysyä neuvoa myös ihmissuhdeasioissa. Olen tukena tarvittaessa myös heille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kotiruokaa ja ruokakirjoja

Tv- ja radiotöidensä ohella Sami on ehtinyt saada aikaiseksi myös kolme kirjaa, joista kaksi ruoka-aiheista yhdessä veljensä, keittiömestari Pasi Kurosen kanssa. Sami puuhailee mielellään keittiössä ja valmistaa joskus viikonloppuisin kolmen ruokalajin illallisia.

– Useammin kuitenkin kokkaamme yhdessä tyttäreni Oonan kanssa arkisia ruokia kuten perunamuusia ja nakkikastiketta tai näperrämme sushia.

Jälkiruoaksi Sami nappaa suuhunsa aina saman herkun: turkinpippurikarkin.

– Turkinpippurit ovat kiusaus, jota en voi vastustaa. Niitä on kaapissa aina pussillinen. Kiva pieni makea, jonka ansiosta herkkuhimo ei kasva liian suureksi.

Lue lisää Sami Kurosen terveystunnustuksista Hyvä terveys -lehden numerosta 3/2021!

Tämä artikkeli on ilmestynyt Hyvä terveys -lehdessä. Tilaajana voit lukea kaikki numerot maksutta digilehdet.fi-palvelusta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla