Painaako stressi, kiusaako kylmyys? Lähde kylpylälomalle Viroon! Listasimme parhaimmat paikat moneen makuun.

Rentoutumista, kuumia kylpyjä ja hemmotteluhoitoja. Luomuruokaa, höyrysaunoja ja kävelylenkkejä kauniissa luonnossa. Sitä on kylpyläloma parhaimmillaan, etenkin jos suuntaat Viroon.

Kalev Spa

Monipuolisuus on aivan Tallinnan keskustassa sijaitsevan kylpylän valttikortti. Uimisesta pitävät arvostavat Viron suurinta, 50-metristä allasta. Allasosastolla on myös porealtaita, vesiaerobic-altaita ja liukumäkiä lapsille. Saunoissakin on valinnanvaraa.
Fitness-keskuksessa voi jumpata, joogata tai piipahtaa kuntosalilla. Mahdollisuus osallistua hotellin järjestämille päiväreissuille katsomaan  Tallinnan nähtävyyksiä.

Kenelle?

Aktiiviselle pariskunnalle tai perheelle. Yksin matkustavakin löytää täältä toimintaa eikä varmasti pitkästy.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä maksaa?

2 hengen huone alk. 60 e, perhehuone alk. 115 e.
Hoidot alk. 20 e.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Viimsi Spa

Viimsilla on maine terveyskylpylänä, eikä suotta. Saatavilla on mm. mutahoitoja, neulahoitoja ja syväkudoshierontaa sekä useita päiviä kestäviä terveys- ja liikuntapaketteja. Keskuksessa työskentelee erikoislääkäreitä ja fysioterapeutteja. Hoitorepertuaali on kattava ja saunoja on peräti 7 erilaista. Miinusta siitä, ettei hotellissa ole laadukasta, omaa ravintolaa. Sijaitsee 10 kilometrin päässä Tallinnasta.

Kenelle?

Terveyttään vaalivalle saunojen ystävälle. Esimerkiksi fitness-paketti voi olla startti elämänmuutokseen.

Mitä maksaa?

2 hengen huone 120 e, perhehuone 220 e, Fitness-paketti 530 e. Paketeissa hyvä hinta-laatusuhde.
Hoidot alk. 15 e.

Laulasmaa Spa

Tämän kylpylän parasta antia on luonnonläheisyys. Rauhallinen hotelli sijaitsee meren rannalla, 35 kilometriä Tallinnasta. Lähistöllä on nähtävyyksiä, kuten Keilan vesiputous. Mahdollisuus pelata sulka- ja lentopalloa. Päivän päätteeksi voi täyttää vatsan hotellin maineikkaassa ja palkitussa Wicca-ravintolassa.

Kenelle?

Rauhallisuutta ja hyvää ruokaa arvostavalle.

Mitä maksaa?

2 hengen huone alk. 75 e, perhehuone 120 e. Kylpylälle ei pääse julkisilla, joten taksikyydit nostavat loman hintaa.
Hoidot alk. 12 e.

Pühajärve Spa & Resort

Harvinainen sekoitus hiljaisuutta ja aktiviteettja, sitä on Pühajärve. Kauniit maisemat ja luonto tarjoavat hienon idyllin. Kylpylässä on hyvä kuntosali, keilahalli ja laadukas ravintola, josta saa luomuruokaa. Jos lepo alkaa kyllästyttää, lähettyvillä on Viron talvipääkaupunki Otepää, jossa riittää puuhaa ja tekemistä. Miinusta siitä, että kylpylä ei sovi liikuntarajoitteisille, sillä portaissa ei ole säästelty. Sijaitsee 200 kilometrin päässä Tallinnasta.

Kenelle?

Pariskunnille, jotka haluavat viettää hemmottelulomaa kaksistaan.  

Mitä maksaa?

2 hengen huone 70–80 e / vrk.
Hoidot alk. 7 e, hieronnat alk. 12 e. Viikonlopun rentoutumispaketti pe-su kahdelle sis. majoitus ja puolihoito, neljä valinnaista hoitoa + yleishieronta, allasosaston ja kuntosalin käyttö. 241 e.

 

Kubija Spa

Talvellakin viehättävän mäntymetsän ympäröimä Kubija-kylpylä on portti rauhaan. Se sijaitsee Võrussa, 70 kilometrin päässä Tartosta ja 250 kilometrin päässä Tallinnasta. Allasosasto on uusittu ja viihtyisä, palvelu ystävällistä. Sesonkiaikoina usein täyttä, joten hoidot kannattaa varata etukäteen. Ravintolan viihtyvyydessä parantamisen varaa.

Kenelle?

Lepoa kaipaavalle. Kun mahdollisuutta ylimääräisiin aktivitteetteihin ei ole, mieli todella rentoutuu.

Mitä maksaa?

2 hengen huone alk. 65 e / vrk. Viikonloppupaketti kahdelle kahdeksi yöksi sis. majoitus, puolihoito, neljä erilaista kylpylähoitoa ja aamusauna. 105 e. Edullinen.
Hoidot alk. 10 e, hieronnat alk. 13 e.

Lisätiedot: kalevspa.ee, viimsi-spa.ee, laulasmaa.ee, pyhajarve.com, www.kubija.ee/fi/

 1. Iho tulee saunassa puhtaammaksi kuin suihkussa.

  Hikoilu ja vihtominen irrottavat likaa, ja kun lopuksi vielä peseydytään perusteellisesti, iho puhdistuu tavallista suihkua paremmin.

 2. Sauna lievittää astman oireita.

  Lämpö rentouttaa keuhkoputkia ja helpottaa astmaatikkojen hengitystä. Jos astmaan liittyy koivuallergia, koivuinen vihta kannattaa korvata esimerkiksi tammisella.

 3. Sauna auttaa nivelreuman oireisiin.

  Nivelreumapotilaiden oireet helpottuvat usein saunassa, mutta joskus kivut saattavat pahentua seuraavana päivänä.

 4. Sauna kaunistaa.

  Sauna laajentaa ihon verisuonia ja saa posket rusottamaan. Iho näyttää hehkuvalta, heleältä ja raikkaalta.

Laulasmaan SPA-hotelli on palvelultaan ja huoneiden siisteydeltä ala-arvoinen paikka. Varasimme huoneen ja saavuimma hotellille iltapäivällä. Kun saavuimme kohteeseen meille ilmoitettiin että saamme huoneen 20 minuutin kuluttua. 

 

Ei ollut huone valmis ja respassa kerrottiin sen valmistuvan nyt 15 minuutin kuluttua. No ei valmistunut. Ei seuraavankaan 15 minuutin aikana, vaan nyt ilmoitettiin ettei tiedä.

 

Koko aikana ei minkäänlaista pahoittelua tai hyvitystä esimerkiksi menkää ravintolaan kahville tai muuta normaalia asiakaspalveluun kuuluvaa.

 

Kun avainta tultiin tuomaan lähes kahden tunnon aulassa odottelun jälkeen ei vieläkään pahoiteltu odotusta tai muuta. Sanottiin vain että tässä avain, huone kolmannessa kerroksessa, voitte käyttää hissiä. Ei myöskään esitelty hotellia, kylpylää tai palveluja, joista ei juurikaan löytynyt tietoa myöskään minimaalisen pienestä huoneesta kun sinne pääsimme.

 

Kaiken lisäksi huone oli likainen ja todella pieni. Kylpyhuoneessa hometta saumoissa, silikonissa aukkoja ja suihkukaappi ruskeassa liassa. Tänne ei tehnyt mieli jäädä.

 

Kaiken lisäksi odotuksemme aikana sai huoneen avaimen yli 20 myöhemmin tullutta asiakasta. Kohteessa ei osata hoitaa asiakkaita saapumisjärjestyksessä eikä muutoinkaan.

 

Tätä hotellia tai kylpylää ei voi suositella kenellekään. Ei edes yhdeksi yöksi. Miekin otimme laukkumme, kannoimme ne autoon ja ajoimme Tallinnaan jossa sentään saa palvelua ja on puhdasta.

 

Nimim. Huonointa palvelua Euroopassa

 • ylös 13
 • alas 30
Sisältö jatkuu mainoksen alla