Näyttelijä Ville Myllyrinne, 48, tietää, koska ei ainakaan parane painaa kaasua vaan on parempi ottaa rennosti.

– Välillä havahdun siihen, että elämästä on hävinnyt iloisuus, elän hammasta purren ja kärsivällisyyteni on 0,2 sekunnin luokkaa. Siitä tiedän, että kannattaa pitää pitempi vapaa. Sen jälkeen työtkin sujuvat taas paremmin, Ville miettii.

Hän sanoo kärsivänsä klassisista suomalaisen miehen ongelmista. Verenpaine on pikkuisen koholla, ylipainoa on jonkin verran ja ajoittain vaivaa yleinen uupumus.

– Yritän pitää vapaapäiviä, vaikka aina se ei helposti onnistu. Talvisin kun on enemmän aikaa, pyrimme pitämään perheloman. Olemme monesti vuokranneet talon jostain Jumalan hylkäämältä saarelta. Reissulla aurinkoon on mukana ollut kavereitakin.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Koskaan ei kaduta, että tuli urheiltua"

– Laiminlöin vuosia liikuntaa. Odottelin sille sopivaa hetkeä, jota ei koskaan tuntunut tulevan. Lopulta oli pakko vain aloittaa. Tunnin tai kaksi urheiltuani ei koskaan ole sellainen olo, että oli tyhmää lähteä. Joitakin asioita on tehtävä, vaikka sitten väsyneenä, Ville sanoo.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Crossfitin treenaamisen hän aloitti vuosi sitten.

– Päätin kokeilla ja jäin laakista koukkuun. Käyn crossfittaamassa 3–5 kertaa viikossa. Lisäksi pelaan kössiä. Seurailen nykyisin urheilukellosta päivittäisen liikkumistavoitteeni toteutumista. Jos se ei muuten täyty, lähden kävelylle.

Hyvinvoinnin suurin vihollinen freelance-tyylisessä yrittämisessä on kalenterinhallinta.

– Yliarvioin usein omat voimavarani. Innostun ja tartun herkästi uusiin projekteihin, mutta unohdan jättää tilaa yllätyksille, joita aina tulee.

Lue lisää Ville Myllyrinteen terveystunnustuksia Hyvä terveys -lehden numerosta 3/2022!

Tämä artikkeli on ilmestynyt Hyvä terveys -lehdessä. Tilaajana voit lukea kaikki numerot maksutta digilehdet.fi-palvelusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla