Mikä ihana irtiotto arjesta! Kuva: <span class="photographer">Shutterstock.</span>
Mikä ihana irtiotto arjesta! Kuva: Shutterstock.

Kauneushoito rentouttaa ja ryhdistää. Testasimme kuusi erilaista tapaa kohentaa kasvojen ilmettä. 

Pinnoitus hapoilla

pHFormula A.G.E. -pinnoitushoito

Lupaus Ikääntyvälle ja samealle iholle, silottaa ikääntymisen merkkejä, aktivoi ihon toimintaa ja uudistumista.

Millainen iho Pintakuiva ja herkkä sekaiho, jossa hieman pigmenttimuutoksia, couperosaa ja ryppyjä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Näin hoidettiin Hoidon tehnyt Veera Ketola siveli viuhkamaisella siveltimellä kevyesti kuorivaa ainetta, jolla hän testasi ihon herkkyyttä. Iholla tuntui kihelmöintiä, kutinaa, nipistelyä ja kuumotusta. Sen jälkeen iholle levitettiin siveltimellä C-vitamiinia kirkastavana tehohoitona. Se vahvistaa ihon kollageeni- ja elastiiniverkkoja ja korjaa pigmenttihäiriöitä. Tämä ei tuntunut juuri miltään. Lopuksi levitettiin rauhoittava naamio. Se nostettiin pois 15 minuutin kuluttua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lopputulos Hoito oli miellyttävämpi kuin kuvittelin etukäteen. Heti hoidon jälkeen iholla ei ollut häiritsevää punoitusta, vaan se tuntui raikkaalta ja kiinteämmältä. Viiden päivän kuluttua iho on hieman heleämpi kuin ennen hoitoa. Tähän mennessä ei ole tullut lainkaan punoitusta, kuivuutta tai hilseilyä.

Mitä maksaa 100–125 e/30–60 min. phformula.fi/kauneushoitolat.html

Testaaja: Päivi, 59

 

Tehokas ja rentouttava

Probioottinen Esse-kasvohoito

Lupaus Raikastaa, kirkastaa ja piristää ihoa.

Millainen iho Sekaiho, jossa couperosaa, iho hieman väsähtäneen tuntuinen ja näköinen.

Näin hoidettiin Samean ja nuupahtaneen ihoni hoito aloitettiin kaksoispuhdistuksella ja kuorinnalla. Sitä seurasi tehoampullihoito, johon kuului dekolteen ja niska-hartia-alueen voimallinen hieronta. Hieronta oli todella miellyttävä ja vaikutti selvästi aineenvaihduntaan. Rentouttavan silmänympärysihon ja kasvojen naamiohoidon jälkeen iho viimeisteltiin tehoseerumilla ja voiteella. Hoidossa käytettiin Esse-sarjan sertifioituja luonnonkosmetiikkatuotteita. Kasviperäiset tuotteet tuoksuivat hyvältä ja tuntuivat täyteläisiltä. Hoitaja Johanna Joutsenniemi osasi hommansa ja saa minusta ehkä uuden asiakkaan, vaikkakaan en ole halukas käyttämään pelkkää luonnonkosmetiikkaa kotihoidossa.

Lopputulos Hoidon jälkeen iho tuntuu kostean kimmoisalta ja näyttää saaneen uutta hehkua.

Mitä maksaa 90 e/60 min, Salon & Shop by Natural Goods Company, naturalgoodscompany.com/hoitola.

Testaaja: Nina, 53

 

Napakkaa energiaa

Nannic-radiofrekvenssihoito

Lupaus Kiinteyttää ja napakoittaa ihoa ja ryhdistää kasvojen linjoja.

Millainen iho Ongelmani ei ole ihon kunto, vaan veltostuminen, juonteet ja rypyt suunpielissä, silmissä ja otsalla. Myös leuanlinja on pehmennyt ja perinnölliset poskipussit hyvällä alulla.

Näin hoidettiin Ennen käsittelyä tehtiin entsymaattinen kuorinta, jotta hoidossa käytettävät aktiiviset aineet imeytyivät paremmin. Hoitajani Sini Linnavirran otteet ja tuotteiden tuoksu rentouttivat. Selkäni alle asetettiin vastaelektrodi, joka yhdessä sähköisen hoitopään kanssa muodosti magneettikentän. Kasvojeni ongelmakohtiin levitettiin kohottavia, elvyttäviä ja rasvaa poistavia seerumeita, jotka hierottiin rauhallisin vedoin ihoon. Hoitopään lämpö tuntui niin miellyttävältä, että olin nukahtaa. Olin lähes nirvanassa, kun pitkä käsittely päättyi ylelliseen merilevänaamioon.

Lopputulos Hoidon jälkeen ihoni hehkuu. Olo on rentoutunut ja kaunis. Kiinteytymislupaus perustuu siihen, että elektromagneettinen lämpöenergia tiivistää ihon kollageeni- ja elastaanisäikeitä. Napakoituminen jatkuu ihossa muutaman päivän, ja parhaan tuloksen saa 3–5 kerran sarjahoidolla.

Mitä maksaa 125 e ensimmäinen kerta, 148 e jatkot/1,5 tuntia, Mandarin Spa Beauty Salon, mandarinspa.fi.

Testaaja: Vuokko, 59

 

Iho sileäksi neulauksella

SkinPen-mikroneulaus

Lupaus Parantaa ihon rakennetta, kimmoisuutta ja ihovaurioita. Stimuloi kollageenituotantoa. Hoitaa ryppyjä, ikämuutoksia, arpia, hyperpigmentaatiota, couperosaa, ruusufinniä.

Millainen iho Pintakuivuutta ja hieman couperosaa poskissa. Iho punoittaa herkästi.

Näin hoidettiin Hoitaja Anne Tuovinen teki mikroneulauksen erityisellä kynällä, jonka päässä oli pienenpieniä neuloja. Hoidettavalle kohdalle levitettiin ensin seerumia, jonka jälkeen kynää liikuteltiin iholla. Jännitin, sattuuko neulaus, mutta päinvastoin, neulat ennemminkin kutittelivat iholla kuin pistivät.

Lopputulos Heti hoidon jälkeen iho punoittaa hieman, mutta kehtaan pistäytyä läheisessä kaupassa. Punoitus laskee nopeasti. Ilahdun, sillä huomaan muutoksia heti: iho on ihanan heleä, raikas ja sileä. Suurimman muutoksen huomaan ihonsävyssä, joka on kauttaaltaan tasaisempi. Jatkaisin hoidossa ehdottomasti, jos hoito ei olisi niin arvokas.

Mitä maksaa 220 e/noin 1 h, Skinmed, skinmed.fi.

Testaaja: Pauliina, 43

 

Eroon rypyistä

Juonteen silotus pistoksella

Lupaus Kulmakarvojen välinen juonne häivytetään ihoon pistettävällä aineella.

Millainen iho Normaali iho, ongelmana syvä niin sanottu sibelius-ryppy kulmakarvojen välissä.

Näin hoidettiin Hoidon tehnyt sairaanhoitaja Taina Heikkinen kertoi, että rypyn häivytykseen voidaan tarvita uurteen täyttävää hyaluronihappotäyteainetta ja lihaksia lamaavaa botuliinitoksiinia. Molempia käytetään yhdessä, jos uurre on syvä. Hieman jännitti mennä, mutta hoitaja oli rauhallinen ja varman tuntuinen. Tutkittuaan ihoni, kasvojeni ja ilmelihasten liikkeet, hän päätyi rentouttamaan otsaa kurtistavia lihaksia vain botuliinitoksiinilla. Hän näytti kaaviokuvasta lihakset ja kertoi, mitä aikoi tehdä. Tuntui helpottavalta tietää. Viisi pistosta tuntuivat pienenä nipistyksenä.

Lopputulos Silottumisen luvataan alkavan näkyä aikaisintaan kahden viikon kuluttua. Viiden viikon jälkeen juonne näyttää hieman tasoittuneen.

Mitä maksaa 220 e/noin 30 min, Esteettinen klinikka Nordicshape, nordicshape.fi.

Testaaja: Tuija, 60.

 

Sähköjumppa kasvoille

Take Ten -sähkölihasjumppa kasvolihaksille

Lupaus Kiinteyttää ja kohottaa. Laite antaa sähköärsytyksen kasvolihakselle, jolloin lihas jännittyy. Sarjahoidossa lihasmassa kasvaa ja lihasten muoto muuttuu.

Millainen iho Normaali, mutta pintakuiva iho. Piirteet kaipaisivat pientä nostetta ja kohotusta.

Näin hoidettiin Ihonpuhdistuksen jälkeen hoitaja Pia Bäckström kiinnitti kasvoilleni 10 anturia. Antureihin johdettiin sähkövirtaimpulsseja, joiden tehoa nostettiin pikkuhiljaa tuntemuksieni mukaan. Kasvoilla tuntui väreilyä, hienoista nipistelyä. Kasvolihakset selvästi liikkuivat impulssien voimasta kuin jumpassa. Hoito ei tuntunut epämiellyttävältä. Hoidon lopuksi iho pyyhittiin kasvovedellä ja levitettiin kosteusvoide.

Lopputulos Kasvoilla on selvästi parempi väri, kuin olisi ollut pakkaskävelyllä. Iho ikään kuin heräsi eloon. Ei kuitenkaan tunnu kuumotusta. Ilme on virkistynyt. Oletan, että kiinteytys näkyy useamman hoitokerran jälkeen.

Mitä maksaa 65 e/noin 30 min. Kokeiluhinta 35 e. El-Salonki, el-salonki.fi.

Testaaja: Jaana, 58

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla