Tangokuninkaana tunnettu laulaja ja musiikintekijä Kyösti Mäkimattila, 44, jätti alkoholin yhdeksän vuotta sitten: "On helppoa, kun enää ei tarvitse miettiä juoko vai ei."

Kyösti Mäkimattila kumoaa väitteen, jonka mukaan miehet eivät osaa purkaa sydäntään ja kärsivät ongelmistaan tuppisuina.

– Kyllä miehet puhuvat. Me jaamme bändikaverien kanssa ilot ja surut, käymme säännöllisesti läpi kunkin kuulumiset ja perheongelmat, saamme toisiltamme tukea. Se merkitsee jaksamista meille kaikille tien päällä oleville.

Kyöstin oma ongelma, alkoholinkäyttö, on ollut taakse jäänyttä elämää jo yhdeksän vuoden ajan. Enää ei tarvitse miettiä juoko vai ei.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– En ollut holtiton suurkuluttaja ja tein työni tunnollisesti, mutta olen raittiina jaksanut kaikin puolin paremmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tyyli tarttuu

Kyösti tunnetaan tyyliniekkana, joka satsaa materiaaleihin ja teettää osan vaatteistaan mittojen mukaan. Laulaja tunnustaa, ettei käy postilaatikollakaan katsomatta mitä on pukenut yllensä.

– Tyyli on alkanut kiinnostaa myös bändini poikia. Hyvin pukeutuminen on huomaavaisuutta yleisöä kohtaan. Kyllä se on niin, että hyvin istuva kauluspaita voi saada miehen onnelliseksi.

Lue lisää Kyösti Mäkimattilan terveystunnustuksia Hyvä terveys -lehden numerosta 6/2020!

Tilaajana voit lukea kaikki Hyvän terveyden numerot maksutta digilehdet.fi -palvelusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla