Kuva: <span class="photographer">Juha Salminen</span>
Kuva: Juha Salminen

Näyttelijä, juontaja Ernest Lawson, 31, heräsi ajattelemaan terveysvalintojaan tarkemmin vasta oman perheen saatuaan. Työnsä vastapainoksi hän nauttii rauhasta ja hiljaisuudesta, kun voi.  

Ernest Lawsonille alkoi tämän vuoden alusta uusi elämä. Siihen kuuluu kunnollinen puuroaamiainen ja ylipäänsä ruokailu.

– Ennen jätin aamiaisen väliin ja usein lounaankin. Ensimmäinen suupala saattoi venyä kolmeen iltapäivällä. Nyt syön useita pieniä aterioita päivässä.

Ernest on ollut kyllä liikunnallinen ja tykännyt erityisesti pallopeleistä, mutta muuten terveysjutut eivät ole häntä liiemmin kiinnostaneet.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Ajattelin, että miksi en herkuttelisi pizzalla vaikka joka päivä. Isäksi tuleminen muutti kaiken, en ole enää vastuussa vain itsestäni. Tahdon pysyä kunnossa lasteni takia. Toisaalta, terveys on myös arpapeliä. Veti hiljaiseksi, kun itseni ikäiseltä kaverilta löytyi syöpä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Perhe on kaikki

Alunpitäen luokanopettajaksi kouluttautunut, nykyisin tv-ruudussa esiintyvä Ernest sanoo, että hänestä voi saada huolettoman vaikutelman, mutta oikeasti hän on turvallisuus- ja mukavuushaluinen ihminen.

– En tosiaankaan lähde päivän varoitusajalla minnekään festareille.

Vauhdikkaan työnsä vastapainoksi hän kaipaa rauhaa ja hiljaisuutta.

– Sieluni lepää järvimaisemassa suvun mökillä Somerolla. Oman rauhan kaipuuseen liittynee sekin, että rakennutimme omakotitalon Espooseen lähelle luontoa.

Perhe merkitsee Ernestille kaikkea.

– Tunnen puhdasta onnea, kun saan pitää kaksivuotiasta tytärtäni sylissä ja laulelemme yhdessä niitä näitä. Hän osaa jo hienosti Frozenin tunnussävelen! Sain itse elää onnellisen lapsuuden Oulussa ja samanlaisen turvallisen kodin tahdon tarjota myös omille lapsilleni.

Lue lisää Ernest Lawsonin terveystunnustuksia Hyvä terveys -lehden numerosta 4/2020!

Tilaajana voit lukea kaikki Hyvän terveyden numerot maksutta digilehdet.fi -palvelusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla