Toimittaja ja juontaja Ella Kanninen oppi hoikkuuden salaisuuden Italiassa, mutta italialaisia tv-julkkiksia hän ei kadehdi.

Ella Kannisen, 39, kädenpuristus on luja ja ryhti huomattavan suora. Ryhti onkin pitkäselkäiselle naiselle hyvin tärkeää.

— Mitä enemmän olen koneella ja teen istumatyötä, sitä enemmän menen kumaraan. Se on kamalaa, Ella tuskailee. Viimeisen vuoden ajan Ella on juontanut YLE:n Puoli seitsemän -ohjelmaa.

Nykyiseen ihanteelliseksi kokemaansa painoon Ella päätyi kymmenen vuotta sitten, kun hän opiskeli Italiassa kieltä ja oppi säännöllisen ruokailurytmin. Samalla tipahti seitsemän kiloa, jotka ovat myös pysyneet poissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ellalla on mies ja koti Italiassa lähellä Firenzeä. Kahden maan välillä eläminen tarkoittaa käytännössä sitä, että joku Ellan perheestä matkustaa aina — yleensä hän itse. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 — Toistaiseksi tämä ainainen liikkuminen on onnistunut, mutta se kuluttaa sekä voimia että hermoja. En suosittele vastaavaa kenellekään.

Italian kodissa on Italian tavat: lounas syödään yhdeltä ja illallinen seitsemältä. Ruokailu kokoaa perheen yhteen.

— Omassa lapsuudessani ei harrastettu mitään sunnuntaipäivällisiä. Olen ainoa lapsi ja lämmittelin usein itsekseni ruokia, kun äiti teki paljon töitä.

Televisio vanhentaa armottomasti, ja Ellakin joutuu miettimään näkyvätkö rypyt tai ihonsävyn epätasaisuus kotikatsomoihin. Kun studiovieraaksi saapuu parikymppinen nainen, kuten Sara Chafak tai Anna Abreau, omasta iästä on tietoinen.

— Italiassa ikäiseni televisiojuontajat ovat fiksailleet itseään jo moneen otteeseen, Ella kertoo.

Hänelle on riittänyt taitavien meikkaajien tekemä maski. Televisiossa esiintyminen altistaa kuitenkin myös arvostelulle.

— Jos joku kommentoi korviani tai leveitä olkapäitäni, se on täysin epäolennaista. Internetin anonymiteetin suojissa uskalletaan olla tosi ilkeitä. En ole arvostelulle immuuni, mutta ei se silti saa epäilemään, ettenkö osaisi tehdä työtäni.

Kokeile Ella Kannisen ryhdistäviä keppijumppia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla