Gluteeniton, maidoton, munaton.
Valmistus 20 minuuttia + maustuminen

8 annosta • Yksi annos 140 kcal

300 g kevytsuolattuja sillifileitä
liemi
1½ dl glögiä
½ dl omenaviinietikkaa
½ dl sokeria
½ tl rouhittua mustapippuria
ripaus rouhittua chiliä
lisäksi
2 rkl rypsiöljyä
½ dl hienonnettua tilliä
1 punasipuli
koristeluun
punasipulia ja tilliä

1. Kuumenna liemen ainekset ja jäähdytä. Lisää liemen joukkoon öljy ja tilli.

2. Huuhtele sillifileet huolellisesti kylmällä vedellä ja kuivaa ne talouspaperiin. Paloittele fileet. Kuori ja leikkaa punasipuli renkaiksi.

3. Lado silliä ja punasipulia kerroksittain lasipurkkiin. Kaada päälle liemi. Anna maustua jääkaapissa pari päivää.