Helppoa ja hyvää! Hyödynnä resepti ylijääneeseen puuroon tai keitä varta vasten uutta.

NELJÄLLE

Yksi annos 155 kcal, munaton

noin ½ l mannapuuroa
½ dl mantelirouhetta
3 tl ohuesti raastettua appelsiinin kuorta
½ dl puristetun appelsiinin mehua
1 tl vaniljasokeria

1. Sekoita mantelirouhe, appelsiininkuori ja -mehu sekä vaniljasokeri mannapuuron joukkoon.
2. Kaada maustettu puuro kylmällä vedellä huuhdottuihin pieniin kippoihin ja nosta jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi.
3. Kumoa kupeista ja tarjoa sellaisenaan, marjojen tai marjakeiton kanssa. Voit koristella annoksen muutamalla appelsiininkuoren suikaleella.

VINKKI

• Mannapuuro on kuitupitoisempaa tummista mannasuurimoista tai kauramannasuurimoista keitettynä.

• Voit keittää mannapuuron maidon ja veden lisäksi mehuun, soija-, kaura- tai riisijuomaan.

• Saat väriä jälkiruokaan lisäämällä puuroon marjoja tai hedelmänpaloja