
2 porkkanaa
1 paprika
200 g kukkakaalia
150 g vihreitä papuja (pakaste)
200 g kidneypapuja (säilyke)
1 pieni sipuli
2 rkl rypsiöljyä
¼ tl rouhittua pippurisekoitusta
veitsenkärjellinen suolaa
½–1 tl yrttisekoitusta (Välimeren)
½–1 dl omenamehua
(tuoretta korianteria tai sitruunamelissaa)
1. Kuori ja suikaloi porkkanat. Puhdista ja pilko paprika, sipuli, kukkakaali ja vihreät pavut.
2. Kuullota ensin sipuli, lisää porkkana ja muut kasvikset ja paista kaikkia hetki öljyssä suurehkolla pannulla tai vokkipannussa.
3. Lisää valutetut kidneypavut, mausteet ja vähän omenamehua ja kypsennä kannen alla kasvikset juuri ja juuri kypsiksi.
4. Tarjoa täysjyväriisin tai kalan tai kananpojan kanssa, jolloin voit jättää kidneypavut pois.
4 annosta
Valmistusaika 20 minuuttia
Munaton, maidoton, gluteeniton
Yhdessä annoksessa
- energiaa 170 kcal
- hiilihydraatteja 17 g
- rasvaa 8 g
- proteiinia 7 g
- kuitua 7 g
- suolaa 0,2 %