Kahden lapsen isä Ryan Gosling haluaa olla kasvattajana lastensa arvoinen. Kuva: MVPhotos
Kahden lapsen isä Ryan Gosling haluaa olla kasvattajana lastensa arvoinen. Kuva: MVPhotos

Millaista on isyys tähtien maailmassa? Ainakin työn ja arjen yhteensovittaminen on hankalaa, kertovat nämä julkkisisät.

John Legend – ”Vauva tuo kumppanin lähemmäksi”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sticker makeovers by Luna

Henkilön John Legend (@johnlegend) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @johnlegend

40-vuotiaalla John Legendillä ja hänen vaimollaan Chrissy Teigenillä on kaksi lasta: kaksivuotias Luna ja 7 kuukauden ikäinen Miles.

Laulajana tutuksi tullut Legend jakoi ajatuksiaan isyydestä amerikkalaisessa keskusteluohjelmassa Lunan ollessa vuoden ikäinen. 

– Rakkaus omaa lastaan kohtaan on puhdasta ja ehdotonta, hyvin erilaista kuin rakkaus kumppania kohtaan. Lapsi ei tee mitään ansaitakseen vanhempiensa rakkautta, hän vain syntyy. Ja silti rakastat häntä täysillä, Legend kommentoi ohjelmassa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Legend myös kertoi, miltä tuntui pitää Lunaa sylissä ensi kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Se oli kaunista ja hyvin tunteellista. Lapsen syntymä tuo vaimon ja miehen lähemmäs toisiaan. On todella voimakas tunne nähdä ihminen, joka on syntynyt rakkaudestanmme.

Justin Timberlake – ”Tunnen epäonnistuvani vanhempana päivittäin”

Kuva: Instagram / @justintimberlake

Justin Timberlaken esikoispoika syntyi vuonna 2015. Yhdysvaltalaislaulaja on hehkuttanut isyyttä useassa haastattelussa, mutta aina työssä käyvän isän arki ei ole ihan helppoa. Timberlake kertoi Hollwood Reporterin haastattelussa, että hänen poikansa ensimmäiset kahdeksan kuukautta olivat erityisen vaikeita. 

– Tuntui siltä kuin olisin yrittänyt pitää montaa lautasta ilmassa samaan aikaan. Ja jos yksi niistä olisi tippunut, se ei olisi mennyt rikki, vaan joku olisi kuollut, Timberlake kertoi.

Beats 1 -radio-ohjelman haastattelussa Timberlake puolestaan jakoi ajatuksiaan arjesta leikki-ikäisen lapsen vanhempana.

– Vanhemmuuden onni tulee luullakseni siitä, että tunnen epäonnistuvani vanhempana päivittäin, mutta saan kuitenkin herätä seuraavana aamuna ja tehdä sen kaiken uudestaan toivoen, että lapsesta kasvaa hyvä tyyppi. 

Ryan Gosling – ”Lapsi ansaitsee hyvät vanhemmat”


Kuva: MVPhotos

38-vuotiaalla kanadalaisnäyttelijällä on kaksi tytärtä Eva Mendesin kanssa: neljävuotias Esmeralda ja kaksivuotias Amanda. Gosling puhui isyydestä GQ-lehden haastattelussa, jossa hän kertoi tuntevansa itsensä todella onnekkaaksi. 

– Eva on unelmien äiti, ja lapsemme ovat unelmien lapsia. Joten oikeastaan tällä hetkellä elän unelmaani. 

Tähti kertoi myös, että vaikka hän ei ollut ikinä haaveillut lapsista, hän pitää tämän hetkisen elämäntilanteensa tuomasta pienestä kaaoksesta. Aiemmin tähden oli haettava jännitystä elämäänsä kodin ulkopuolelta, mutta nyt jännitystä löytyy tarpeeksi omasta arjesta.

–  Kun tapaa lapsensa ensimmäisen kerran, tajuaa, että on kasvettava ihmisenä sellaiseksi vanhemmaksi, jonka lapsi ansaitsee. Sillä jokainen lapsi ansaitsee hyvät vanhemmat, Gosling kertoi GQ:lle

Jamie Foxx – ”Haluan olla se mies joka on tyttäreni tukena”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Had a great time with my little one @horrornights @unistudios #universalhhn #daddydaughtertime

Henkilön Jamie Foxx (@iamjamiefoxx) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @iamjamiefoxx

Näyttelijänä ja koomikkona tunnetulla Foxxilla, 51, on kaksi tytärtä, Corinne, 24, ja Annalise, 9. Foxx kertoi juontaja Oprah Winfreyn haastattelussa, että kaikista tärkeintä isyydessä on säilyttää yhteys lapseen. 

– Minulle isänä on tärkeintä se, että minulla ja tyttärelläni on hyvä suhde. Haluan olla hänen elämässään se mies, joka on aina hänen tukenaan. Tyttäreni voi kertoa minulle mitä vain, ja niin hän usein tekeekin. 

Entä miten yhteydenpito onnistuu käytännössä, kun Foxx on työnsä vuoksi usein poissa kotoa?

– Käytän jokaisen mahdollisen tilaisuuden lujittaakseni suhdetta tyttäriini. Soittelemmekin videopuheluita koko ajan. 

Ashton Kutcher – ”Isyys on opettanut minulle eniten itsestäni”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Night out with the wife

Henkilön Ashton Kutcher (@aplusk) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @aplusk

70's Show -televisiosarjasta tunnetulla näyttelijällä Ashton Kutcherilla, 40, on kaksi lasta vaimonsa Mila Kunisin kanssa. Parin esikoistytär Wyatt on neljävuotias, kuopus Dimitri kaksi.  

Kutcher palkittiin roolimallina toimimisesta kotikaupungissaan Iowassa. Tähti omisti palkintonsa perheelleen ja erityisesti vaimolleen.

– Ajattelin, että olen tosi hyvä isä, koska heräsin yhtenä aamuna ennen vaimoani ja annoin hänen nukkua pidempään. Kun vaimoni heräsi ja valitin väsymystäni, hän sanoi: ai sinua väsyttää, minä teen tuon joka aamu. Ja hänhän on ihan oikeassa! Kutcher kertoi kiitospuheessaan.

Tähti myös kertoi, että saman tien kun hänestä tuli isä, hän halusi pyytää anteeksi omilta vanhemmiltaan.

– En ollut ikinä tajunnut, miten paljon he rakastavat minua, ennen kuin sain omia lapsia. 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla