Kuva Jaakko Lukumaa
Kuva Jaakko Lukumaa

Näyttelijä, käsikirjoittaja Sanna Stellan kulkee kohti unelmiaan aarrekarttojen avulla.

Tässä Sannan vinkit siihen, miten unelmista tehdään totta.

1. Kirjoita listoja

”Kirjoitan aina uudenvuodenpäivänä listan siitä, mitä haluan tulevalta vuodelta. Minulla on ollut tämä traditio jo pitkään. Ajatukset ovat yleensä niin hulluja, että tuntuu etteivät ne voi koskaan toteutua. Yllättävän usein ne kuitenkin toteutuvat. Kirjoitan listaan myös niitä asioita, mitä kohti haluan mennä elämässäni. Jatkossa ylös kirjattuihin asioihin kiinnittää erityistä huomiota. ”

2. Tee aarrekartta

”Olen tehnyt aarrekarttoja jo ennenkuin tiesin, että niitä kutsutaan aarrekartoiksi. Keräilen ja leikkaan lehdistä kuvia, joita liimaan isolle paperille. Aarrekartassani voi olla myös vain värejä, mitkä eivät tarkoita ulkopuolisille mitään. Aarrekartta on todella tehokas. Ruokin sillä unelmia, mielikuvitusta, halujani sekä intuitiota. Siihen voi lisätä mitä tahansa, eikä sitä tehdessä saa miettiä, että voisiko tämä koskaan tapahtua.
Teen uuden aarrekartan aina kun minulla on elämässäni pattitilanne. Säilytän aarrekarttaa makuuhuoneen vaatekaapis sisäpuolella. Siitä näen sen jokainen aamu.”

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Ruoki sielua

”Vien itseni silloin tällöin treffeille. Yritän huomioida itseäni ja mennä sitä kohti mitä haluan. Menen taidenäyttelyyn tai ostan itselleni kukkia. Yritän ruokkia mielikuvitustani ja intuitiota.
On tärkeää tehdä itsensä kanssa jotakin merkittävää, mutta sen ei tarvitse olla mitään suurta. Osta itsellesi kaunis saippua tai laita kulhoon pihalta löydettyjä oksia.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla