4 dl bulgarianjogurttia
4 rkl tomusokeria
3 rkl hienonnettua (kaneli)basilikaa
2 liivatelehteä
1–2 rkl omenatäysmehua

1. Sekoita sokeri ja hienonnettu kanelibasilika jogurttiin.
2. Anna liivatteiden liota kylmässä vedessä, kunnes ne pehmenevät.
Puserra liivatelehdet vedestä ja liuota ne kiehuvan kuumaan mehutilkkaseen. Kaada liivateliemi jogurttiin koko ajan sekoittaen.
3. Jaa annoslaseihin ja anna pannacotan hyytyä jääkaapissa 1–2 tuntia.

Kokeile myös näitä reseptejä:

Valkosuklaa-vadelmakakku

Parasta raparperista

4 annosta Valmistusaika 15 min + hyytyminen 1–2 h

Yhdessä annoksessa:

  • energiaa 100 kcal
  • hiilihydraatteja 18 g
  • rasvaa 2,5 g (tyydyttynyt 1,5 g)
  • proteiinia 3 g
  • kuitua 0,1 g
  • suolaa 0,1 %