600–700 g jättiherkkusieniä

täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa (rasvaa 13 %)
100 g fetajuustoa
1 dl silputtuja kivettömiä oliiveja
2 rkl pieniä kapriksia
2 rkl silputtua tuoretta timjamia
2 rkl silputtua tuoretta persiljaa
reilu ripaus vastarouhittua mustapippuria

päälle
2 rkl paahdettuja auringonkukan- tai pinjansiemeniä

1. Puhdista sienet ja poista niistä jalat, jotta saat keskelle kolon täytettä varten.
2. Notkista tuorejuusto kulhossa. Murenna feta pieneksi haarukalla ja lisää se muiden ainesten kanssa tuorejuustoon. Lisää jokaiselle sienelle nokare täytettä. Kääri sienet alumiinifolioon ja taita folio tiiviiksi paketiksi niin, että sienten täytepuoli jää ylöspäin.
3. Grillaa sienet täytepuoli ylöspäin kauniin värisiksi ja pehmeiksi. Foliossa kypsennettynä voit grillata sienet samaan aikaan muiden grillattavien ruokien kanssa.

 

4 annosta
Valmistusaika 25 min
gluteeniton, munaton

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 240 kcal
  • hiilihydraattia 4 g
  • proteiinia 13 g
  • rasvaa 18 g (tyydyttynyttä 29 %, yksittäistyydyttymätöntä 15 %, monityydyttymätöntä 11 %)
  • kuitua 4 %
  • suolaa 1 %