
200 g naudan jauhelihaa
200 g lampaan jauhelihaa
1 dl korppujauhoa
1 kananmuna
1 1/2 dl hienonnettua sileälehtistä persiljaa
1 1/2 dl hienonnettua sipulia
1 rkl morttelissa hienonnettua maustepippuria
3 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
1 tl jauhettua mustapippuria
1 tl suolaa
Pinnalle
lehtipersiljaa
1. Sekoita kaikki ainekset hyvin suuressa kulhossa.
2. Muodosta massasta kostutetuin sormin pötköjä ja paista 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes koftat ovat kypsiä.
3. Hienonna pinnalle runsaasti lehtipersiljaa.
12 kpl
Valmistusaika 35 min
Maidoton
Yhdessä kpl:ssa
energiaa 88 kcal
hiilihydraatteja 4 g
rasvaa 4 g
proteiinia 8 g
kuitua 1 g
suolaa 1 %