½ kivetön vesimeloni
hunajainen jogurtti-inkiväärikastike
400 g bulgarianjogurttia
(rasvaa 3,9 %)
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl sitruunanmehua
1. Leikkaa vesimeloni kuorineen reiluiksi viipaleiksi.
2. Yhdistä kulhossa jogurttikastikkeen ainekset.
3. Grillaa vesimeloni nopeasti kauniin väriseksi kummaltakin puolelta.
Tarjoa heti hunaja-inkiväärijogurttikastikkeen kanssa.
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
4 annosta
Valmistusaika 10 min
gluteeniton, munaton
Yhdessä annoksessa
- energiaa 190 kcal
- hiilihydraattia 29 g
- proteiinia 5 g
- rasvaa 4 g (tyydyttynyttä 12 %, yksittäistyydyttymätöntä 4 %)
- kuitua 3 %
- suolaa 0,2 %
Seuraa meitä Facebookissa