½ kivetön vesimeloni

hunajainen jogurtti-inkiväärikastike
400 g bulgarianjogurttia
(rasvaa 3,9 %)
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 tl hienoksi raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl sitruunanmehua

1. Leikkaa vesimeloni kuorineen reiluiksi viipaleiksi.
2. Yhdistä kulhossa jogurttikastikkeen ainekset.
3. Grillaa vesimeloni nopeasti kauniin väriseksi kummaltakin puolelta.
Tarjoa heti hunaja-inkiväärijogurttikastikkeen kanssa.

4 annosta
Valmistusaika 10 min
gluteeniton, munaton

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 190 kcal
  • hiilihydraattia 29 g
  • proteiinia 5 g
  • rasvaa 4 g (tyydyttynyttä 12 %, yksittäistyydyttymätöntä 4 %)
  • kuitua 3 %
  • suolaa 0,2 %