250 g kirsikkatomaatteja
2 tl oliiviöljyä
½ tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 porkkana
2 tl oliiviöljyä
400 g karitsan jauhelihaa
150 g parsakaalin kukintoja
3 dl vettä
1½ rkl vasikkafondia (/1 lihaliemikuutio)
2 rkl tomaattipyreetä
2 rkl valkoviinietikkaa
ripaus punaista chilirouhetta
1 tl sokeria
noin 1/2 tl suolaa
1/4 tl rouhittua mustapippuria
½ ruukkua tuoretta timjamia
Lisäksi
300 g täyjsyväruisspagettia

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit leivinpaperin päälle uunipellille. Pirskota päälle oliiviöljyä, mausta suolalla ja pippurilla. Paahda uunin ylätasolla noin 15 minuuttia.

2. Kuori ja hienonna sipulit. Suikaloi porkkana ohueksi. Paista sipuleita ja porkkanaa öljyssä muutaman minuutin ajan. Lisää jauheliha joukkoon ja jatka paistamista, kunnes liha ruskistuu. Lisää joukkoon parsakaali ja loput ainekset timjamia lukuunottamatta. Hauduta ilman kantta noin 10 minuuttia.

3. Hienonna joukkoon timjami ja jatka haudutusta vielä noin 5 minuuttia.

4. Keitä spagetti kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä ja sekoita kastikkeeseen.

4 annosta
Valmistusaika 30 min
Maidoton, munaton

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 560 kcal
  • hiilihydraatteja 57 g
  • rasvaa 20 g 
  • proteiinia 33 g
  • kuitua 8 g
  • suolaa 0,7 %

Lammasragua ja ruispastaa

Tarvitsetko rahoitusta? Tarvitsetko lainaa liike-tai henkilökohtaisia tarpeita? Haluatko jälleenrahoittaa oman yrityksen? Yrityksemme sijaitsee Yhdysvalloissa. Tarjoamme lainan tahansa henkilö tai yritys, kiinnostuneena 3% vuodessa. Lisätietoja, ota yhteyttä Sähköpostiosoite: carolinabruceloanfirm@live.com
Lue kommentti