Ihanan jälkkärin voi pyöräyttää pakastemarjoistakin.

Kahdelle
Yksi annos 240 kcal, gluteeniton, maidoton, laktoositon, munaton

3-4 dl marjoja (mustikoita, vadelmia, karviaisia ja mansikoita)
300 g pehmeää silkentofua
1 tl vaniljasokeria
1 rkl sokeria
1 välipalakeksi, jossa on kuivattua marjaa
2 tl juoksevaa hunajaa

1. Paloittele isot mansikat. Muut marjat saavat olla kokonaisia.
2. Vatkaa sähkövatkaimella silkentofu ja sokerit tasaiseksi.
3. Kaada kahteen lasiin vähän silkentofua, murustettua keksiä ja marjoja, jatka näin 2-3 kerrosta. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

VINKKEJÄ

• Annokset voi koristella limen raastetulla kuorella ja kookoshiutaleilla.

• Voit sekoittaa kaikki ainekset tehosekoittimessa ja jäädyttää seoksen jäätelökoneessa.

• Välipalakekseistä löytyy useita laktoosittomia ja munattomia vaihtoehtoja.

• Silkentofu on pehmeää soijajuustoa, joka on soijamaidosta juoksettamalla valmistettu. Tofu on luontaisesti gluteenitonta ja kolesterolitonta. Se sisältää runsaasti proteiinia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä.

• 70 grammaa hunajaa vastaa makeudeltaan 100 grammaa sokeria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla