Toisenlaiset teiniäidit -sarjassa nähdään tänään 24-vuotiaan Jennin tarina. Mukana jaksoissa on myös psykologi Leea Mattila. Kuva: Nelonen Media
Toisenlaiset teiniäidit -sarjassa nähdään tänään 24-vuotiaan Jennin tarina. Mukana jaksoissa on myös psykologi Leea Mattila. Kuva: Nelonen Media

Ohjelmassa tavataan muun muassa äiti, joka sai esikoisensa 14-vuotiaana.

Toisenlaisissa teiniäideissä seurataan kymmentä nuorta naista, jotka ovat tulleet äideiksi erittäin nuorena.

Tämäniltaisessa aloitusjaksossa esiintyy 24-vuotias Jenni. Jenni on saanut esikoisensa 17-vuotiaana nuorisokodissa asuessaan ja odottaa nyt neljättä lastaan. Jennin lapsilla on kolme eri isää, ja arkeen kuuluukin paljon aikataulujen sopimista eri ihmisten kesken. Jennin nykyinen kumppani on myös Jennin nuorimman lapsen isä.

Sarjan äideistä nuorimpana esikoisensa on saanut kolmannessa jaksossa esiintyvä Bea, josta tuli äiti 14-vuotiaana. Nyt Bea yrittää saada peruskoulun päätökseen samalla kun odottaa toista lastaan.  

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Raskaus ja äitiys voi olla nuorena yksinäistä, eikä seuraa leikkipuistoon aina välttämättä löydy. Ohjelmassa nähdään, kuinka äidit saavat toisiltaan vertaistukea. Heillä on muun muassa yhteinen Whatsapp-ryhmä, jossa he jakavat lapsiperhearjen ilot ja surut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tässä sarjan äidit

Jenni, 24

Jennillä on kolme lasta, ja hän odottaa neljättä lastaan.

Bea, 17

Sarjan nuorimpana äidiksi tullut Bea kamppailee nettikiusaamisen ja ennakkoluulojen kanssa, samalla kun hän yrittää saada peruskoulua päätökseen. 

Crista, 21

Crista odottaa kolmatta lastaan puolisonsa Jaakon kanssa. Pari on kokenut lapsiperhearjen nurjat puolet, ja väsymys onkin ajanut parin jo kertaalleen erilleen. 

Laura, 18

Lauran lapsilla on vain reilun vuoden ikäero, joten vilinää 18-vuotiaan naisen elämästä ei puutu. 

Emma, 21

Emmalta löytyy tukiverkosto omasta suvustaan, sillä hän on raskaana samaan aikaan serkkunsa kanssa. Emma pelkää jäävänsä yksin lapsen synnyttyä, sillä Emmalla ja lapsen isällä ja on ongelmia suhteessaan.

Henna, 18

Hennan entiseen elämään kuuluivat päihteet ja juhliminen, mutta yllätysraskaus muutti kaiken. Hennan poikaystävä ei ole vielä päästänyt irti juhlimisesta.

Kira, 19

Kira odottaa toista lastaan yhdessä miehensä kanssa. Nuoresta iästään huolimatta Kiralla on jo oma yritys ja oma asunto sekä vahvat mielipiteet siitä, miten asioissa toimitaan.

Petra, 20

20-vuotias Petra on yrittänyt toista lasta kumppaninsa kanssa jo pidempään. Petran esikoinen syntyi, kun hän oli 17-vuotias.

Elisabeth, 17

Elisabeth odottaa esikoistaan yhdessä poikaystävänsä kanssa. Kumpikin asuu vielä vanhempiensa luona, mutta muuttaako vauva myös asumiskuviot?

Ronja, 19

Ronja on nuoresta iästään huolimatta uusperheen äiti. Ronjalla on itsellään yksi lapsi ja hänen miehellään kaksi. Nyt pari odottaa yhteistä lasta.

Toisenlaiset teiniäidit Livillä maanantaisin kello 20. Nelonen Media ja Vauva.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kuvat: Nelonen Media

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla