Näyttelijä Niina Lahtisen elämässä vuorottelevat ryhdistäytymiskaudet ja totaalirepsahtamiset.

Mikä motivoi kuntoilemaan?

Liikunta tuo hyvän olon hormoneja, joita en vaihtaisi mihinkään. Urheilu helpottaa myös läskiangstia ja itsensä rakastamista.

Kroppani on lihaksikkaampi ja olo energisempi. Enää keskivartalo ei petä, kun näyttelijäntöissä pitää olla pitkiä aikoja eri asennoissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä petrattavaa elintavoissasi on?

Olen ikuinen painontarkkailija, sillä rakastan hyvää ruokaa. Pistän suuhuni kaiken, mitä eteen kannetaan, omat ja lasten ruoat. Ekologisuus on tärkeää. Minua ahdistaa heittää ruokaa roskiin. Meillä syödään aina jääkaappi tyhjäksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsuudenkodissa opin syömään leipää joka aterialla. Rukkasimme personal trainerin kanssa ruokavalioni uusiksi. Opettelin säännöllisen ateriarytmin ja aloin korvata hiilareita proteiinilla, kuten välipalarahkoilla.

Epäsäännöllinen työrytmi tuo haasteensa. Kun leffakuvaukset venyvät pitkiksi, kroppa huutaa nopeaa energiaa. Elämässäni vuorottelevat ryhdistäytymiskaudet ja totaali­repsahtamiset.

Tunnistan tyttärissäni saman mukavuudenhalun kuin itsessäni: asiat olisivat hyvin, jos voisi aina syödä karamellia ja pötköttää sohvalla katsomassa telkkaria.

Stressaatko ulkonäöstä?

Kun teen käsikirjoittajan hommia, voin napsia kourallisia mysliä suoraan purkista miettimättä seurauksia. Näyttelijän työssä ja valokeilassa taas tulee todella kehotietoiseksi. Siksi en suosittelisi alaa tyttärilleni.

Vaatesovitukset ovat hirveimpiä: porukalla katsotaan vieressä, kun yksi yrittää änkeä viimevuotisiin roolivaatteisiin. Yhdessä taivastellaan, oliko viimeinen jäätelötuutti sittenkin liikaa. Se on alituista taistelua.  
 

Laiskaksi tunustautuva Niina Lahtinen innostui tehokkaasta ja helposta corejumpasta, jolla saat litteän vatsan ja vahvan selän. Kokeile corea!

Sisältö jatkuu mainoksen alla