Gordon Ramsayn luotsaama Kauhukeittiö-ohjelma on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 2005. Kuva: <span class="photographer">Jaakko Martikainen</span>
Gordon Ramsayn luotsaama Kauhukeittiö-ohjelma on pyörinyt televisiossa jo vuodesta 2005. Kuva: Jaakko Martikainen

Ramsay ja hänen vaimonsa Tana, 44, julkistivat raskausuutisen Instagramissa. 

Televisiopersoona ja kokki Gordon Ramsaystä tulee viidennen kerran isä. Muun muassa Kauhukeittiö-televisiosarjasta tunnettu Ramsay kertoi vaimonsa Tanan kanssa ilouutisen Instagramissa.

Video alkaa Ramsayn ja Tanan lasten uuden vuoden toivotuksilla. Tämän jälkeen kamera siirtyy kuvaamaan Tanaa, joka toivottaa myös hyvää uutta vuotta, ja paljastaa lopuksi raskausmahansa. 

Vastoinkäymisiltä Ramsayn perhe ei ole välttynyt. Vain muutama vuosi sitten Ramsayn ja Tanan viidennen lapsen odotus päättyi myöhäiseen keskenmenoon Tanan ollessa viidennellä kuulla raskaana. Tuolloin Ramsay julkisti asian omalla Facebook-seinällään ja kertoi perheen toipuvan menetyksestä yhdessä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ikäeroa Ramsayn perheen esikoisella ja kuopuksella tulee olemaan yli 20 vuotta, sillä parin esikoistytär Megan on syntynyt vuonna 1998. Ramsayn ja Tanan perheeseen kuuluu myös tammikuun ensimmäinen päivä 19 vuotta täyttäneet kaksoset Holly ja Jack, sekä 17-vuotias Matilda

Sisältö jatkuu mainoksen alla
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Exciting news ! Happy new year from all the Ramsay’s

Henkilön Gordon Ramsay (@gordongram) jakama julkaisu

Video: Instagram / @gordongram

 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla