Koomikko Amy Schumerin raskaus on nyt edennyt viimeiselle kolmannekselle. Kuva: <span class="photographer">MVPhotos</span>
Koomikko Amy Schumerin raskaus on nyt edennyt viimeiselle kolmannekselle. Kuva: MVPhotos

Rankka pahoinvointi pakotti Amy Schumerin sairauslomalle. Amerikkalaisnäyttelijä odottaa esikoistaan viimeisellä kolmanneksella.

Koomikko, näyttelijä ja tuottaja Amy Schumer, 37, on joutunut sairauslomalle hyperemeesin takia. 

Hyperemeesi tarkoittaa rankkaa raskaudenaikaista pahoinvointia, joka vaatii usein sairaalahoitoa. Suomessa siitä kärsii noin 700 odottavaa äitiä joka vuosi.  

Esikoistaan odottava Schumer kertoi asiasta Instagramissa, jossa hän pahoitteli joutuvansa perumaan loput standup-kiertueestaan Yhdysvalloissa. Schumerin raskaus on edennyt viimeiselle kolmannekselle. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😢🤮🎤❤️

Käyttäjän @ amyschumer jakama julkaisu

– Minä ja vauva olemme terveitä, ja kaikki näyttää hyvältä. Mutta olen viimeisellä kolmanneksellani, voin edelleen huonosti ja oksennan koko ajan. Oksennan lähes joka kerta, kun liikun autolla edes viiden minuutin matkaa, hän kertoo postauksessaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Otan asian ihan hyvin, ja välillä minulla on ihan hyvä olo parin tunnin ajan. Mutta enimmäkseen kuvottaa. Halusin taistella ja tehdä show'ni, koska inhoan tuottaa ihmisille pettymystä ja rakastan standupia ja rahaa! Mutta sitäkin enemmän minun on ajateltava vauvaani ja terveyttäni.

Schumer kertoi raskaudestaan lokakuussa somepostauksella, joka osui samaan aikaan brittiprinssi Harryn ja hänen puolisonsa Meghanin vauvauutisen kanssa. Näyttelijän postaamassa kuvassa hän oli muokannut herttuaparin kuvaan omat sekä miehensä Chris Fisherin kasvot. Saatesanoissa Schumer kehotti seuraajiaan siirtymään politiikan toimittaja Jessica Yellinin tilille, josta löytyi varsinainen viesti: Olen raskaana – Amy Schumer.

Esikoisensa laskettua aikaa Schumer ei ole kertonut julkisuuteen.

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla