Lauren Conradille odottaa toista lasta yhdessä miehensä William Tellin kanssa.

Näyttelijä, kirjailija ja muotivaikuttaja Lauren Tell (Conrad) ilmoitti tiistaina Instagramissa odottavansa toista lasta. Conradin ja hänen miehensä William Tellin esikoinen syntyi heinäkuuussa 2017.

Conrad ei paljasta tulokkaan laskettua aikaa mutta kirjoittaa Instagramissa, että heidän perheensä kasvaa tämän vuoden aikana hieman isommaksi. 

Lauren Conrad tunnetaan esimerkiksi Laguna Beach ja The Hills -tosi-tv-sarjoista, joissa seurataan hänen elämäänsä muotialalla. Conrad on myös kirjoittanut useita kirjoja kuten LA Candy -trilogian, joka perustuu hänen omiin kokemuksiinsa tosi-tv-sarjassa. Nykyään Conrad työskentelee oman vaatemallistonsa Paper Crownin parissa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevan vauvan isä William Tell on muusikko. Conrad kertoo omalla nettisivullaan, että lapsiperheessä vanhempien on nähtävä vaivaa löytääkseen aikaa parisuhteelle. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

– Pikkuisen kanssa on yhteinen aika suunniteltava huolella kalenterin kanssa, jotta siitä saa kaiken mahdollisen irti. Uuden vuoden lupaukseni oli tänä vuonna järjestää enemmän kahdenkeskistä aikaa aviomieheni kanssa. Emme ole päässeet treffeille joka viikko, mutta tähän mennessä olemme onnistuneet vapauttamaan kalentereistamme ainakin kaksi yötä kuukaudesta vain toisillemme. Emme halua odottaa, että joku muu kutsuu meidät häihin tai juhliin, vaan sen sijaan suunnittelemme öitä vain meille kahdelle, Lauren Conrad kirjoittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So lucky to have these two as my Valentines 💛💛 📷: @jessiburrone

A post shared by Lauren Conrad (@laurenconrad) on

 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla