1 punainen paprika
100 g vihreitä (pakaste)papuja
1 punasipuli
2 valkosipulinkynttä
1 mieto chili
100 g sokeriherneitä
1 rkl rypsiöljyä
200 g täysjyvänuudeleita
1 limetin mehu ja kuori
3/4 dl soijakastiketta
Lisäksi
4 lohimedaljonkia
pieni ripaus suolaa ja mustapippuria
2 tl cajun maustetta
2 tl rypsiöljyä
Pinnalle
1/2 ruukkua tuoretta minttua
1 ruukku tuoretta korianteria

1. Paloittele paprika. Sulata ja valuta pavut tai ryöppää tuoreet nopeasti kiehuvassa vedessä. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Poista chilistä siemenet ja hienonna palko. Paista kasviksia öljyssä noin 5 minuutin ajan.

2. Murskaa nuudelit kulhoon. Kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna pehmetä muutaman minuutin ajan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Valuta nuudelit ja lisää pannulle. Paista muutaman minuutin ajan. Lisää limetin mehu ja kuoriraaste sekä soijakastike. Jatka paistamista muutaman minuutin ajan, kunnes nuudeliseos on rapeaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Nosta nuudelisalaatti annoslautasille. Mausta lohi kevyesti suolalla ja pippurilla sekä cajun mausteella. Paista öljyssä kypsäksi rapeaksi, nosta nuudeleiden päälle. Hienonna päälle yrttejä, tarjoa heti.

4 annosta
Valmistusaika 30 min
Maidoton, munaton

Yhdessä annoksessa
energiaa 395 kcal
hiilihydraatteja 38 g
rasvaa 15 g
proteiinia 21 g
kuitua 9 g
suolaa 1,2 %

Sisältö jatkuu mainoksen alla