200 g (tlk) kypsiä kikherneitä
2 rkl sitruunamehua
½ rkl rypsiöljyä
¼–½ dl vettä
1–2 valkosipulinkynttä
½–1 dl tahinia
¼–½ tl jeeraa
¼ tl suolaa
¼–½ tl rouhittua mustapippuria
(ripaus kuivattua chiliä)

1. Kuori valkosipulinkynsi ja mittaa kaikki ainekset monitoimikoneen kulhoon.
2. Sekoita tasainen tahna ja tarjoa leivän levitteenä tai salaatin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

4 annosta
Valmistusaika 10 minuuttia
Maidoton, munaton, gluteeniton

Yhdessä annoksessa

  • energiaa 150 kcal
  • hiilihydraatteja 11 g
  • rasvaa 9 g (tyydyttynyt 4 g)
  • proteiinia 7 g

  • kuitua 4 g
  • suolaa 0,4 %
Sisältö jatkuu mainoksen alla