Vokkiin sopivat kaikenlaiset kasvikset, kuten vaikkapa kiinankaali.

NELJÄLLE
Yksi annos 160 kcal, gluteeniton, maidoton, laktoositon

2 maustamatonta tai valmiiksi marinoitua kalkkunan rintafileetä
2 keskikokoista sipulia
1 iso porkkana
2 paprikaa
½ pienestä kiinankaalista
1 tl pullomargariinia

KASTIKE
4 dl kalalientä
1 dl appelsiinimehua
1 rkl soijakastiketta
½ rkl sokeri
musta- tai valkopippuria myllystä
2 rkl maissijauhoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi. Pilko kuoritut sipulit, porkkana, paprikat ja kiinankaali suikaleiksi.
2. Ruoan valmistamiseen tarvitset ison vokki- tai teflonpannun. Kuumenna rasva pannussa ja paista lihat nopeasti kypsiksi.
3. Nosta lihat sivuun ja pane pannulle sipuli- ja porkkanasuikaleet. Kuumenna nopeasti koko ajan käännellen. Lisää paprika- ja kiinankaalisuikaleet. Kuumenna hetki ja lisää sekaan paistetut kalkkunasuikaleet.
4. Sekoita keskenään kastikeainekset ja kaada seos ohuena nauhana vokkipannulle. Kuumenna seosta pari kolme minuuttia ja tarjoa heti keitetyn täysjyväriisin kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VINKKI

• Voit nopeuttaa ruoanlaittoa käyttämällä valmiiksi suikaloitua lihaa ja  tuoreiden kasvisten sijaan valmiita maustamattomia vokkikasvissuikaleita.

• Vokkiin sopivat myös kanan- tai porsaanfileet.

• Suosi vähäsuolaisempaa fondia liemikuution sijaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla