300 g ruusukaaleja
150 g Soba-nuudeleita tai täysjyvävehnänuudeleita
1 omena
200 g vähärasvaista kinkkua
1 rkl rypsiöljyä
Kastike
1/2 rkl maissitärkkelystä
2 rkl rypsiöljyä ½ (gluteeniton+vähäsuolainen)
kanaliemikuutio
1 rkl makeaa thaichilikastiketta
1 rkl soijakastiketta
1 valkosipulinkynsi murskattuna
1/6 tl jauhettua valkopippuria
½ tl kurkumaa
Pinnalle
4 rkl cashewpähkinöitä
½ ruukkua tuoretta korianteria

1. Puolita ruusukaalit ja keitä lähes kypsäksi kiehuvassa vedessä. Murskaa nuudelit lämmönkestävään kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä ja anna pehmetä 5 minuutin ajan. Valuta.

2.. Kuori ja kuutioi omena. Suikaloi kinkku. Vokkaa ruusukaaleja, kinkkua ja omenaa kuumalla lämmöllä öljyssä 5 minuutin ajan. Lisää joukkoon nuudelit ja jatka paistamista muutaman minuutin ajan.

3. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Kaada kastike vokin joukkoon, sekoita ja jatka vokkaamista muutaman minuutin ajan.

4. Paahda cashewpähkinät kuivalla kuumalla pannulla kullanruskeiksi. Ripottele valmiin vokin pinnalle. Hienonna päälle myös korianteria.

4 annosta
Valmistusaika 25 min
Maidoton, munaton

Yhdessä annoksessa
energiaa 385 kcal
hiilihydraatteja 40 g
rasvaa 17 g 
proteiinia  14 g
kuitua 7 g
suolaa  0,9 %