Herkullinen ja helppo jälkiruoka säilykepersikoista valmistettuna.

4 ANNOSTA

Yksi annos 265 kcal, laktoositon, gluteeniton, munaton

8 persikkaa
1 rkl (persikka-)omenaviinietikkaa
1 rkl appelsiinimehua
3 rkl tomusokeria

Jogurttivaahto
2 dl kevytvispiä
2 dl bulgarian jogurttia

1. Poista persikoista kivet, puolita persikat tai leikkaa isot neljään osaan.
2. Lämmitä etikka, mehu ja sokeri keskenään paistinpannulla, paista persikanpuolikkaita seoksessa melko kovalla lämmöllä noin 10 minuuttia. Jäähdytä.
3. Vaahdota kerma ja sekoita jogurtin joukkoon. Tarjoa persikat jogurttivaahdon kera.

VINKKI

Voit valmistaa jälkiruoan halutessasi myös säilykepersikoista. Vähennä silloin tomusokerin määrä ainakin puoleen.