Pirtsakka puolukka sopii niin makeisiin kuin suolaisiin herkkuihin.

12 ISOA MUFFINIA
Yksi muffini 230 kcal, laktoositon

4 dl täysjyvävehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 rkl leivinjauhetta
1 1/2 dl (pakaste)puolukoita
1 dl juoksevaa rypsiöljyvalmistetta
2 dl ruokosokeria
3 kananmunaa
1 dl porkkanaraastetta
1 dl maustamatonta (rasvatonta) jogurttia

Pinnalle
4 rkl vaniljan makuista kevyttuorejuustoa
4 rkl tuoreita puolukoita

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Sekoita kuivat ainekset ja puolukat keskenään. Vaahdota rasva ja sokeri keskenään.
2. Lisää joukkoon kananmunat hyvin vatkaten. Kääntele jauho-puolukkaseos, porkkanaraaste ja jogurtti rasva-munaseokseen. Sekoita sen verran, että ainekset menevät juuri ja juuri sekaisin.
3. Lusikoi taikina muffinivuokiin. Kypsennä 200 asteisen uunin keskitasolla 15–20 minuuttia. Anna jäähtyä ja lusikoi pinnalle nokareet vaniljatuorejuustoa. Koristele puolukoilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla