Teinit, niitä on vain pakko rakastaa on podcast-sarja teinien vanhemmille, jotka ovat kyllästyneet puhumaan teineistä ongelmina.  Kuva: Niina Behm
Teinit, niitä on vain pakko rakastaa on podcast-sarja teinien vanhemmille, jotka ovat kyllästyneet puhumaan teineistä ongelmina. Kuva: Niina Behm

Miten vanhemmat voivat tukea parhaalla mahdollisella tavalla teinien sosiaalista elämää, rakastumisia, ihastumisia ja pettymyksiä?

 

Kuuntele Teinit, niitä on vain pakko rakastaa -podcast yllä olevasta playerista tai Suplasta.

Teinit, niitä on vain pakko rakastaa -podcastin rakkaus-jaksossa rakkaus on tuskaa, ainakin teinin mielestä. Aikuiselle tuskaa voi olla teinin yli vyöryvät tunteet ja se seurustelukumppanin ensimmäinen vierailu kotona. 

Kuinka vanhemmat voivat tukea teiniä parhaalla mahdollisella tavalla rakastumisen tunteessa. Ja mitä muuta seksistä kuin ehkäisy meidän olisi hyvä käydä nuoren kanssa läpi, ja miten?Millaista esimerkkiä näytämme omalla parisuhteellamme? Miten tukea nuorten erilaisia seksuaali-identiteettikokeiluja, ja kuinka opettaa teinille seurustelun taito?

Aiheesta keskustelevat Meidän Perheen ja Vauvan tuottajan Anni Alatalon kanssa tunnekouluttaja Anne-Mari Jääskinen, Poikien talon seksuaaliväkivaltatyön vastaava ohjaaja Tommi P. Pesonen sekä terveydenhoitaja-seksuaaliterapeutti Anne Pelander Väestöliitosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla