"Tää ei ole mikään vitsi, tekis välil mieli sanoo muutakin kuin hitsi.” Kuva: <span class="photographer">Ville Viholainen</span>
"Tää ei ole mikään vitsi, tekis välil mieli sanoo muutakin kuin hitsi.” Kuva: Ville Viholainen

Vauva.fin bloggaaja Koti-iskä88 julkaisi tänään kesäbiisin 'Koti-iskä Jee Jee'.

”Yön viides herätys ja kello on kuus, tyyny ei oo hyvin ja tutti ei pysy suus. Pakko se on nousta, tää ei ole mikään vitsi, tekis välil mieli sanoo muutakin kuin hitsi.”

– Idea kesäbiisistä syntyi, kun huomasimme kaveriporukassa, että vanhemmille tarkoitettuja biisejä on niin vähän. Lapsille on Ipanapa-räppiä ja muuta hyvin tehtyä musiikkia nykyään tarjolla, mutta meille vanhemmille ei oikeastaan mitään, Koti-iskä88 eli Ville Viholainen kertoo.

Koti-iskä Jee Jee -biisin sävellyksen takana on ammattimuusikko Jukka-Pekka Miettinen, mutta Koti-iskä88 alias Viholainen räppää biisillä itse ja on kirjoittanut myös kappaleen sanat. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Biisin nimen keksi meidän vanhempi beibsi, joka alkoi kutsua kappaletta Koti-iskä Jee Jeeksi. Päätimme jättää kappaleelle tuon nimen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

”Biisin nimen keksi meidän vanhempi beibsi, joka alkoi kutsua kappaletta Koti-iskä Jee Jeeksi”

Itse biisin tekoprosessista Viholainen paljastaa seuraavaa:

– Mentiin vähän intuitiolla. Jukka-Pekka teki biisiin pohjat yhdessä illassa ja sanat tulivat sitten minulta vähän niin kuin kerralla. Kertsiä laulaa taiteilijanimellä Elsa esiintyvä naishenkilö, joka myös sanoitti oman osuutensa.

Viholainen sanoo, ettei ole silti ajatellut vaihtaa bloggaamista artistin uraan.

– Emme ole ajatelleet niin pitkälle, että osaisin vastata seuraako tästä jatkoa musiikillisella uralla. Tämä on tällainen hauska kesäbiisi.

Ja biisihän toimii – taattua korvamatoainesta!

 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla