Toisenlaiset teiniäidit special -ohjelmassa omaa arkeaan kuvaavat muun muassa Laura, Henna ja Kira. Kuva: Nelonen Media, Anna Huovinen
Toisenlaiset teiniäidit special -ohjelmassa omaa arkeaan kuvaavat muun muassa Laura, Henna ja Kira. Kuva: Nelonen Media, Anna Huovinen

Ohjelma starttaa Ruudussa 3. tammikuuta.

Toisenlaiset teiniäidit palaa ruutuun aiempaa henkilökohtaisempana. Viittä sarjasta tutuksi tullutta äitiä seurataan kevään ajan Toisenlaiset teiniäidit special -ohjelmassa. Jaksoissa on odotettavissa rehellinen kuvaus vauva-arjesta, johon mahtuu niin onnistumisia kuin haasteitakin. Äidit ja heidän läheisensä ovat itse kuvanneet ohjelman videomateriaalit päiväkirjamaiseen tyyliin.

Toisenlaiset teiniäidit special -ohjelmassa nähdään muun muassa nämä tutut äidit:

Laura, 18 – ”Kuopuksen isä ylipuhui minut pitämään lapsen”

Laura nähtiin syksyn jaksoissa odottamassa toista lastaan. Lauran lapsilla on eri isät ja pieni ikäero. Laura erosi kuopuksensa isästä raskausaikana ja muutti lopulta oman isänsä luo. Tämä olikin lopulta Lauran suurin tuki hänen odottaessaan toista lastaan.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Millainen tilanne on nyt, kun Laura asuu lasten kanssa omillaan?

Kira, 19 – ”En kestä ajatusta, että en olisi täydellinen äiti”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiran jaksossa seurattiin Kiran ja hänen avomiehensä arkea, kun perheeseen oli syntymässä toinen lapsi. Kiralla on oma kauneusalan yritys, ja raskauden edetessä paineet yrityksen ja arjen pyörittämisestä purkautuivat.

Kun Kiran kuopus syntyi, Kira päätti jättää töiden tekemisen hetkeksi ja nauttia äitiyslomasta täysillä. Kuinka se onnistui Kiralta, joka toivoi olevansa tehokas niin töissä kuin kotona?

Henna, 18 – ”Pelkäsin, että satutan vauvaa”

Henna ja Remo odottivat Toisenlaisten teiniäitien jaksossa esikoistaan. Hennan menneisyys on rankka, ja tuleva äiti miettii jaksossa paljon sitä, miten hän saa pidettyä aggressionsa sisällään, jos jokin ei mene hyvin vauvan tai hänen avomiehensä kanssa.

Vauvan synnyttyä arki alkoi kuitenkin rullaamaan hyvin, ja tuoreelle isällekin tuli vauvaa ikävä jo koulupäivän aikana. Onko Remo edelleen Hennan tukena kotona. Entä miten Henna löytää rutiinin vauva-arkeen?

Toisenlaiset teiniäidit special Ruudussa to-ma, kooste Livillä tiistaisin klo 21. Nelonen Media ja Vauva.fi kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kuvat: Nelonen Media

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla