Iän mukaan minulle on tullut kädenselkiin pigmenttiläiskiä, iho on ohentunut ja verisuonet näkyy. Onko jotain vielä tehtävissä?

Sanotaan, että naisen ikä näkyy käsistä. Myös käsien ikämuutosten hoitoon on hyviä mahdollisuuksia.

Pigmenttiläiskiä voidaan hoitaa varsin helposti käyttämällä valoimpulssi- tai laserhoitoa. Aluksi läiskät tummuvat muutamaksi päiväksi ja sen jälkeen häviävät 1-2 viikon sisällä. Hoito toistetaan yleensä 2 kertaa 4 viikon välein, jatkossa ylläpitohoitoa tarpeen mukaan muutaman vuoden välein. Hoitotulos pysyy yleensä vuosia. Toisena vaihtoehtona on lääketieteellinen kemiallinen kuorinta, jossa ihon paraneminen kestää pidempään, mutta sillä on myös syvempi ihoa kiinteyttävä vaikutus.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Ihon laatua ja kimmoisuutta voidaan parantaa kosteuttavalla ja kiinteyttävällä mesoterapialla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ohentunutta ihoa voidaan lisäksi vahvistaa ihoa kosteuttavilla hyaluronihappopistoksilla ja ihon alle voidaan laittaa pehmusteeksi täyteainegeelejä, jolloin verisuonet eivät näy niin selvästi. Toimenpide vie noin 30 minuuttia ja tulos kestää noin 1,5 vuotta.

 

Marge Uibu
ihotautilääkäri

Kysy asiantuntijalta

Onko sinulla kysyttävää Hyvän terveyden asiantuntijoilta? Lue lisää Kysy asiantuntijalta –sivulta.

Valoimpulssihoito auttaa nuorentamaan käsien ihoa ja poistaa pigmenttiläiskiä.  Kävin Virossa kauneuskeskus Medemiksessä 1,5 vuotta sitten, molempien käden päällisten IPL valohoito maksoi 129 nyt hinta noussut n 155. Iholla on pisamia ja pigmenttiläiskiä, läiskät alkoivat nousta pois ja putosivat/karisivat muutamien päivien aikana max viikossa kaikki olivat poissa.  Nyt 1,5 vuoden jälkeen on tullut muutamia pigmenttiläiskiä, mutta iho on vieläkin sieämpi kuin ennen hoitoa. Kevät/kesä aikana hoitoja ei tehdä auringon valon vuoksi.  Suosittelen, jos haluaa nopeasti eroon läiskistä. Voiteiden ja tippojen kanssa menee aikaa, enkä ole samaan tulokseen päässyt. Kasvoille myös kannattaa ottaa hoitoa. 

terveisin Anne 53 v.

  • ylös 14
  • alas 16
Sisältö jatkuu mainoksen alla