Näin huollat ja lakkaat kyntesi kauniiksi.

  1. Ota esiin tarvikkeet: kynsiviila, kynsinauhavesi ja -voide, laakea kulho kynsikylpyä varten, kylpyainetta, appelsiinipuutikkuja, pumpulia, käsivoidetta sekä kynsiharja. Jos haluat lakata kynnet lopuksi, varaa tuotteet.
  2. Lyhennä ja muotoile kynnet suoriksi tai kaareviksi viilaamalla ne yksi kerrallaan. Älä pidä viilaa kohtisuorassa kynttä vasten vaan hieman viistossa niin, että viilaat ikään kuin kynnen alapuolelta. Liikuta viilaa yhdensuuntaisin vedoin reunoilta keskelle.
  3. Pehmitä kovettuneet kynsinauhat kynsinauhavoiteella tai -öljyllä pienin pyörittävin liikkein. Imeytä kunnolla.
  4. Kaada kulhoon selvästi kättä lämpimämpää vettä ja lisää joukkoon kynsikylpyainetta. Liota kättä astiassa 3–5 minuuttia. Käsi on ollut kylvyssä liian pitkään, jos sormenpäät rypistyvät. Nosta käsi kylvystä ja irrota kynsinauhat kynnestä varovasti työnnellen pumpuliin kääräistyllä, kynsinauhaveteen kostutetulla appelsiinipuutikulla. Leikkaa kynsinauhojen kuolleet osat pois. Älä koske eläviin osiin, eli älä leikkaa kynsinauhoja kokonaan pois, etteivät kynsivallit tulehdu.
  5. Rasvaa kädet perusteellisesti kyynärpäitä myöten käsivoiteella. Hiero pitkään ja perusteellisesti ja vaihtele liikkeitä sivelevistä pyöriviin ja päinvastoin. Muista myös sormien ja kyynärvarsien iho.
  6. Poista rasva kynsistä huolellisesti appelsiinipuutikulla, jonka kärkeen olet kietaissut  kynsilakanpoistoaineella kostutetun pumpulitupon. Levitä ensin ohut kerros aluslakkaa, sitten värilakkaa ja lopuksi päällyslakkaa tai pikakuivaajaa, joka nopeuttaa lakkakerrosten kuivumista. Jos sivellin on lipsahtanut välillä kynnen ulkopuolelle, saat tahrat pois kynsilakanpoistokynällä tai asetoniin kostutetulla pumpulipäisellä tikulla.

Lue myös:
Pidä kädet kunnossa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla