Mainos

Turvotusta, murinaa, vuoroin ripulia ja ummetusta? Moni kärsii ikävistä suolistovaivoista – kerro meille, millaisia oireita olet kokenut ja jaa myös vinkkisi vatsan hyvinvointiin.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Yli kolmasosa suomalaisista kertoo kärsivänsä erilaisista vatsaoireista. Vatsan kuplinta, kipuilu ja turvotus ovat ikäviä ja yleisiä vaivoja. Myös ripuli, ummetus tai näiden vuorottelu häiritsevät monen elämää.

Toiminnallisiin vatsaoireisiin ei välttämättä löydy selkeää syytä, jolloin niitä voi olla vaikea hoitaa.  Moni saa avun maitohappobakteereista ja ruokavaliomuutoksista, mutta aina nekään eivät tuo riittävää helpotusta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Terveessä suolistossa on suotuisat olosuhteet hyvien bakteerien toiminnalle. Bakteerit ovat elintärkeitä paitsi toimivalle ruoansulatukselle, myös koko elimistön hyvinvoinnille”, kertoo tuotekehityspäällikkö Ansa Viskari Hankintatukusta, joka on merkittävimpiä suomalaisia ravintolisien valmistajia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suoliston mikrobisto auttaa puolustautumaan terveydelle haitallisia bakteereja vastaan. Se vaikuttaa muun muassa kolesterolin ja verensokerin hallintaan sekä yleiseen vastustuskykyyn.  Maitohappobakteereita eli probiootteja kannattaa kokeilla, mutta jos olosuhteet suolistossa eivät ole mikrobiostolle otolliset, vaikutus jää vähäiseksi tai lyhytaikaiseksi. Vetoapua hyvät pöpöt saavat onneksi kuiduista ja esimerkiksi perillauutteesta. 

”Perillauute on tutkitusti* tehokas vatsan rauhoittaja, sillä se vaikuttaa suoliston olosuhteisiin tasapainottavasti. Laadukkaasti käsitelty uute vähentää suoliston kouristelua ja toiminnallisia vatsaoireita. Lisäksi se tiivistää suolistossa soluvälejä, jolloin verenkiertoon ei pääse aineita, jotka eivät sinne kuulu”, Ansa Viskari kuvaa.

Millaisista vatsavaivoista sinä olet kärsinyt? Oletko löytänyt helpotusta oireisiin?

Vastaa kyselyyn ja jaa vinkkisi – voit voittaa vatsaa tasapainottavan Colonic Plus®- tuotepaketin (arvo noin 90 euroa). Kyselyn vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti ja anonyymisti. Niitä hyödynnetään hyvaterveys.fi:ssä myöhemmin julkaistavassa mainosartikkelissa. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

*Perilla Extract improves gastrointestinal discomfort in a randomized placebo controlled double blind human pilot study (Buchwald-Werner et al. BMC Complementary and Alternative Medecine 2014, 14:173)

Tasapainoa suolistolle perillauutteesta

Colonic Plus® Suoliston rauhoittaja sisältää perilla-kasvista (Perilla frutescens) valmistettua Nutrigut®-uutetta, joka on standardoitu kahden vaikuttavan aineen, viseniini 2:n ja rosmariinihapon, suhteen. Luonnollinen Nutrigut®-perillauute tukee suolen säännöllistä toimintaa ja hyvien maitohappobakteerien kasvua suolistossa. Tuote sopii erityisesti henkilöille, jotka kärsivät ”stressivatsasta”, vatsan turvotuksesta, kouristelusta tai täysinäisyyden tunteesta, ikääntyville ja urheilijoille.

Lue lisää >>

Sisältö jatkuu mainoksen alla