Siinä on jotain koukuttavaa, kun joutuu vahtimaan jokaista suupalaansa ja vaaka näyttää tulokset. Näyttelijä Tommi Korpela oppi ymmärtämään ikilaihduttajia ja syömishäiriöisiä, kun hän tiputti leffaroolia varten 20 kiloa.

Näyttelijä Tommi Korpela laihdutti syksyllä 2015 ensi-iltaan tulevaa, Katja Ketun romaaniin perustuvaan Kätilö-elokuvaa varten parikymmentä kiloa neljässä kuukaudessa. Korpelan olo oli yllättävän hyvä ja energiatasot erinomaiset.

– Nukahdin illalla kymmenen aikaan vaikka olisi ollut kuinka kiinnostava elokuva katseltavana ja heräsin ongelmitta seitsemältä. Jotain siitä energiamäärästä olisi kiva säilyttää.

Kiloista puolet on jo tullut takaisin, mutta siihen se on jäänyt. Nykylukemissa näyttelijä on pysynyt ilman ponnisteluja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

– Laihdutuskokemuksen jälkeen ymmärrän, kuinka helppoa olisi jäädä nalkkiin laihduttamiseen, syömishäiriöön tai muuhun addiktioon.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jäätelöä ja tuoremakkaraa

Uudessa Napamiehet-komediasarjassa yhdessä Janne Reinikaisen kanssa seikkaileva Korpela rakastaa voita, kermaa, suolaa ja pekonia. Ne kuuluvat hyvään ruokaan.

Näyttelijä rakastaa ruokaa ja ruoanlaittoa. Nyt kun kokkaaminen on niin poppia, resepteistä ei ole pulaa. Hän ei koskaan tarjoa vieraille samaa ruokaa kahdesti vaan yrittää aina keksiä jotain uutta säväyttävää tarjottavaa.

– Seuraavaksi opettelen käyttämään makkaraprässiäni, jolla puristan tuoremakkaroita itse tehdyn pastan sekaan.

Jäätelö on Tommi Korpelan arka paikka. Italialaiset gelateriat ovat suorastaan vaarallisia paikkoja.

– En pysty herkuttelemaan jäätelöä vain vähän. Syöminen menee aina ahmimisen puolelle. Siinä suhteessa en ole päässyt 5-vuotiaan käytöksestä mihinkään.

Hyvä ruoka voittaa lomamatkat

Ravintoloissa käyminen on Korpelan ja hänen puolisonsa Elina Knihtilän sekä heidän poikansa yhteinen harrastus.

Ulkonasyöminen on kokonaiselämys. Se muodostuu erinomaisesta ruoasta, omintakeisesta miljööstä ja sujuvasta palvelusta.

– Käytämme etelänmatkan hinnan mieluummin hyvissä ravintoloissa syömiseen kuin lomailuun.

Lue lisää:

Anoreksia alkaa usein nuoruusiässä
Bulimia pitää pakkoajatuksissa
Ahminta hallintaan

Ikä 46

Ammatti Näyttelijä. Palkittu kahdesti Jussi-palkinnolla parhaasta elokuvapääosasta.

Perhe Avovaimo näyttelijä Elina Knihtilä ja 17-vuotias poika. Asuvat Helsingin Töölössä.

Ajankohtaista Jotain toista – henkilökohtaisen halun näyttämö Q-teatterissa toukokuun 2015 loppuun. Korpelan ja Janne Reinikaisen käsikirjoittama ja näyttelemä Napamiehet-komediasarja pyörii Ruutu+-palvelussa. Nelosella se nähdään 28.3.2015 alkaen. Syksyllä 2015 elokuvissa Kätilö ja Häiriötekijä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla