Juontaja Andy Cohenin esikoinen syntyy helmikuussa. Lucy Liu ja Sarah Jessica Parker ovat myös saaneet lapsia sijaissynnyttäjän avulla. Kuva: Instagram, Anna Huovinen
Juontaja Andy Cohenin esikoinen syntyy helmikuussa. Lucy Liu ja Sarah Jessica Parker ovat myös saaneet lapsia sijaissynnyttäjän avulla. Kuva: Instagram, Anna Huovinen

Ei ole yhtä oikeaa tapaa tulla vanhemmaksi, vaan rakkaus lasta kohtaan ratkaisee, kertovat Hollywood-tähdet. 

Andy Cohen – ”Sijaissynnyttäjä kantaa tulevaisuuttani”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Patiently waiting.....

Henkilön Andy Cohen (@bravoandy) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @bravoandy

Yhdysvaltalainen televisiojuontaja Andy Cohen, 50, on tulossa ensi kertaa isäksi. Cohen kertoi omassa keskusteluohjelmassaan, että  lapsen laskettu aika on helmikuun alussa. Cohen latasi pätkän ohjelmasta Instagramiin, ja videota on katsottu jo 1,4 miljoonaa kertaa.

– Vuosien harkinnan, monien rukousten ja tieteen ansiosta voin kertoa, että jos kaikki menee hyvin minusta tulee isä helmikuun alussa, kiitos mahtavan sijaissynnyttäjän joka kantaa tulevaisuuttani, Cohen kertoi videolla.

Cohen tunnetaan oman talk shownsa lisäksi muun muassa Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjan juontajana. Cohen kertoi viihdesivuston haastattelussa olevansa tällä hetkellä sinkku. Tulevalta kumppaniltaan Cohen toivoo vitsikkäästi yhtä asiaa: että mies ei olisi koskaan katsonut Cohenin juontamaa sarjaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Lucy Liu – ”Vain sillä on merkitystä, kuinka paljon rakastat lastasi”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kicking off Season 5 with my mini @elementaryofficial @kickeepants

Henkilön Lucy Liu (@lucyliu) jakama julkaisu

Kuva: Instagram / @lucyliu

Muun muassa Ally McBeal -televisiosarjasta tunnettu näyttelijä Lucy Liu, 50, on vuonna 2015 syntyneen Rockwell-pojan äiti. Liu kertoi People-lehdelle, että sijaissynnyttäjän käyttäminen oli hänen tilanteessaan parasta, sillä hän halusi lapsen, mutta ei tiennyt koska voisi pitää lomaa kovalta työtahdilta. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kun Liu kertoi tulleensa äidiksi, häntä onniteltiin mutta myös kritisoitiin. Liu onkin ollut mukana #HowWeFamily-kampanjassa, jonka avulla tähti halusi kertoa, että ei ole olemassa vain yhtä tapaa perustaa perhe ja tulla äidiksi.

– Sillä miten asiat tapahtuvat, ei ole mitään merkitystä. Suurempi merkitys on sillä, kuinka paljon rakastat lastasi ja millainen vanhempi hänelle olet, Liu kertoi uutiskanava CBS:lle.

Sarah Jessica Parker – ”Yritimme toista lasta pitkään”

Kuva: Instagram / @sarahjessicaparker

Näyttelijä Sarah Jessica Parkerilla, 53, ja hänen miehellään Matthew Broderickilla, 56, on kolme lasta: 16-vuotias James ja 9-vuotiaat kaksostytöt Marion ja Tabitha.  

Parker on puhunut avoimesti parin lapsettomuudesta, joka alkoi esikoisen syntymän jälkeen. 

– Yritimme laajentaa perhettämme usean vuoden ajan. Olisi ollut outoa käyttää sijaissynnyttäjää, jos olisin onnistunut tulemaan itse raskaaksi poikani syntymän jälkeen, Parker kertoi Access Hollywoodille.

Usein sijaissynnyttäjien henkilöllisyys pysyy salaisuutena. Parkerin ja Broderickin käyttämän sijaissynnyttäjän henkilöllisyys kuitenkin paljastui julkisuuteen, ja naisen yksityisyyttä häirittiin useaan otteeseen. Tämä aiheutti sijaissynnyttäjälle sekä Parkerille ylimääräistä huolta.

– On todella stressaavaa tiedostaa se, että en voi tehdä mitään tilanteen helpottamiseksi, Parker kommentoi haastattelussa.

Ellen Pompeo – ”Olin paikalla, kun sijaissynnyttäjä hedelmöitettiin”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boy Crazy....Here's to a year filled with happiness and love! Happy New Year ❤️🌎❤️

Henkilön Ellen Pompeo (@ellenpompeo) jakama julkaisu

Video: Instagram / @ellenpompeo

Greyn anatomia -sarjan tähti Ellen Pompeo, 49, on kertonut keskimmäisen lapsensa, neljävuotiaan Siennan syntyneen sijaissynnyttäjän avulla. Vieraillessaan Jimmy Kimmel Live! -ohjelmassa Pompeo kertoi yksityiskohtaisesti, miten prosessi eteni.

– Olin paikalla, kun sijaissynnyttäjämme hedelmöitettiin ja pitelimme toisiamme kädestä. Sain nähdä munasolun mikroskoopin avulla ennen hedelmöitystä, ja sitten se laitettiin jollain välineellä hänen sisälleen. Tämän jälkeen pidimme yhä toisiamme kädestä ja rukoilimme yhdessä, Pompeo muisteli ohjelmassa

Pompeo odotti kaksi kuukautta, ennen kuin kertoi Siennan syntymästä julkisuuteen. Näyttelijä sanoi halunneensa näin turvata sijaissynnyttäjän yksityisyyden.

Pompeon ja hänen aviomiehensä Chris Iveryn perhe on kasvanut Siennan jälkeen vielä yhdellä lapsella, kaksi vuotta sitten syntyneellä Elillä. Pompeo piti lapsen odotuksen tälläkin kertaa salassa, eikä ole vahvistanut julkisuuteen syntyikö perheen kuopuskin sijaissynnyttäjän avulla. 

Tämä Vauva- ja Meidän Perhe -lehden artikkeli on ilmestynyt alun perin Vauva.fi:ssä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla