Tätä maukasta ja terveellistä vuokaa kannattaa tehdä vaikka tupla satsi.

NELJÄLLE

Yksi annos 385 kcal, gluteeniton, laktoositon

1 rkl rypsiöljyä
2 pientä keltasipulia
400 g pakaste- tai tuorekalaa
1 pss (150 g) pakastepinaattia
2½ dl täysjyväriisiä
1 tl suolaa
valkopippuria
1 ruukku tilliä
7 dl laktoositonta rasvatonta maitojuomaa
2 munaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Voitele vuoka rypsiöljyllä tai juoksevalla rypsiöljyvalmisteella.
2. Lisää vuokaan ohuiksi renkaiksi leikatut sipulit, paloiteltu kala, pienitty pinaatti ja esikypsennetty riisi.
3. Mausta suolalla, valkopippurilla ja hienonnetulla tillillä.  Sekoita kevyesti lusikalla nostellen.
4. Vatkaa munat ja maitojuoma sekaisin ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa noin tunti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tarjoile vihersalaatin kera.

VINKKI

• Kokeile erilaisia kuitupitoisia kaura-, vehnä-, ruis- ja ohrasuurimosekoituksia.

• Pakastepinaatin sijaan voit käyttää myös ryöpättyjä nokkosia.

• Suolan määrää voit vähentää, jos lisäät nesteeseen kalafondia.

• Maidon sijaan voit käyttää myös vettä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla